Ζώδια Σήμερα 14/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 24/5. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να μην ξέρεις πως να διοχετεύσεις την ενέργειά σου αποτελεσματικά, είναι όμως πιθανό να γίνεις άσσος στην εύρεση δημιουργικών τρόπων αντιμετώπισης προκλήσεων. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου. Δεν είναι οι πιο αποφασιστικές στιγμές της ζωής σου και μπορεί να χρειαστείς λίγη περισσότερη ξεκούραση από το συνηθισμένο. Αυτή η διέλευση σε προειδοποιεί για στιγμές αναταραχής που δεν είχες συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα. Προσέγγισε τον αγαπημένο σου με πιο άμεσο τρόπο και αν είσαι μόνη, ανοίξου περισσότερο απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις διευκολύνουν την εύρεση ισορροπίας μεταξύ θεωρίας και πράξης. Επίσης σήμερα ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και τον φέρνει σε απόλυτη αρμονία με το ζώδιό σου, κάτι που μπορεί να σου δώσει ενέργεια και να σε ανακουφίσει από την πίεση. Είναι μια πολυάσχολη περίοδος με κοινωνικές υποχρεώσεις. Οι φίλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών σου ακόμα και για την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα πηγάζει από ρεαλιστικά όνειρα και αναζητήσεις. Οι επιτυχίες είναι πιο πιθανές με υπομονή και συντονισμένες προσπάθειες. Επίσης σήμερα ο Άρης μπαίνει στον ηλιακό 10ο οίκο σου για μια διαμονή μέχρι τις 24/4. Αυτή η περίοδος υπογραμμίζει την αυξημένη φιλοδοξία και τον ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Ταυτόχρονα έχεις την Αφροδίτη στον ίδιο τομέα και σε βοηθά να εξομαλύνεις τη φήμη ή τις αλληλεπιδράσεις.

Καρκίνος
Τα κοινά έργα μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμα αυτήν τη στιγμή. Ίσως πληροφορίες να σε οδηγήσουν σε μια πορεία θεραπείας. Επίσης σήμερα ο Άρης κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου και έτσι τις επόμενες εβδομάδες να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου χωρίς εμπόδια. Αναζητάς νέες εμπειρίες ή εξερευνάς νέες ιδέες. Σήμερα κινήσου με σύνεση και μεθοδικότητα τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά και συναισθηματικά σου.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για τη δημιουργία ή την ενίσχυση συμμαχιών. Κάποιος μπορεί να παίξει βασικό ρόλο και να σε βοηθήσει ή να σε παρακινήσει να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Είσαι εξαιρετικά επινοητική αυτήν τη στιγμή και η ικανότητά σου να ψαρέψεις μια ευκαιρία είναι υψηλή. Επίσης σήμερα ο Άρης αρχίζει να δίνει ενέργεια στον ηλιακό 8ο οίκο σου και γίνεσαι πιο αποτελεσματική όταν προωθείς τα σχέδιά σου μέχρι τις 24/5. Είναι μια στιγμή για ανάληψη δράσης σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή χρέη.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις βελτιώνουν την επικοινωνία και τη σύνδεση και υπάρχει μια σοφία στις προσεγγίσεις. Επίσης σήμερα ο Άρης μπαίνει στον τομέα των συνεργασιών σου, ζωντανεύοντας τις στενές σχέσεις σου. Οι άνθρωποι ίσως να υπάρξουν στιγμές που να σε εξοργίζουν ή να σε απογοητεύουν και κάποιες να νιώθεις ότι σου δίνουν κίνητρα. Ωστόσο προβλήματα που έχουν αφεθεί ανομολόγητα ή φουντώνουν τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τα φροντίσεις μια για πάντα.

Ζυγός
Σήμερα ενστικτωδώς ξέρεις ότι το να αφιερώνεις τον χρόνο σου για να τελειοποιήσεις κάτι θα είναι πιο ικανοποιητικό μακροπρόθεσμα. Ακόμα κι έτσι η Σελήνη περνά αργότερα στο δικό σου ζώδιο και οι ρυθμοί επιταχύνονται. Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου φέρνοντας δυναμική ενέργεια σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου μέχρι τις 24/5. Έχεις εξαιρετικά κίνητρα για να φροντίσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να σκεφτείς μεθόδους και σχέδια για αυτοβελτίωση που σε ενθουσιάζουν. Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται σε ένα νέο σπίτι στον ηλιακό χάρτη σου. Αυτός ο πλανήτης προσανατολισμένος στη δράση φέρνει δυναμική ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης διασφαλίζοντας στη ζωή σου το ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη στον ίδιο τομέα δίνει νόημα και χρώμα στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Νιώθεις καλά που δεσμεύεσαι σε κάτι συγκεκριμένο σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να εξηγήσεις και να δικαιολογήσεις. Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας φέρνοντας θετική ενέργεια στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο κάποιες συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να είναι παραγωγικές εάν χρησιμεύουν για την ανανέωση και την αναζωογόνηση των σχέσεών σου μαζί τους. Ο ερωτικός τομέας ενισχύεται και φέρνει νέες εμπειρίες.

Αιγόκερος
Ο Άρης περνά σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου και μέχρι τις 24/5 θα έχεις περισσότερη ενέργεια για προσωπικά ενδιαφέροντα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου επιταχύνονται και σε κρατούν απασχολημένη και αφοσιωμένη στους στόχους σου. Η επίλυση προβλημάτων είναι ευκολότερη και η ερωτική σου ζωή ενισχύεται σημαντικά. Η ανυπομονησία και η ανταγωνιστικότητα αντιμετωπίζονται καλύτερα εάν υπάρχει συνειδητοποίηση.

Υδροχόος
Ο φλογερός Άρης φεύγει σήμερα από το δικό σου ζώδιο και τα πράγματα γύρω σου ηρεμούν λίγο. Νιώθεις περισσότερα κίνητρα για να βγάλεις χρήματα και να περιορίσεις τις παρορμητικές αγορές. Η σημερινή μέρα φέρνει αξιόπιστη ενέργεια για τη λήψη αποφάσεων κυρίως στην εργασία. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται κι αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά.

Ιχθείς
Ο Άρης περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και είναι πιθανό να βιώσεις μια εκ νέου αφύπνιση, να νιώσεις πιο αναζωογονημένη, με αυτοπεποίθηση κι έτοιμη να προχωρήσεις τα σχέδιά σου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονή του στο ζώδιό σου. Η ώθηση, η επιχειρηματικότητα, το θάρρος και η ενέργεια είναι πλέον σε μεγάλη προσφορά. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα του εισοδήματός σου, τώρα μπορεί να σου έρθουν χρήματα.

Διαβάστε επίσης