Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: «Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό…»

Το χθεσινοβραδινό «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή τίμησε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας τραγούδια τους ήταν και ο Θάνος Καλλίρης.

Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο «Chart Show», μέσα απο την εκπομπή της, προέβη σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη.

«Ο Θάνος την ιστορία του “Ο παλιός είναι αλλιώς την είπε”; Πως γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Δεν την είπε γιατί δεν τη ξέρει. Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος, 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε, γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή για ντουέτο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ; Γιατί τότε εκείνη την εποχή που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος.

Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα… Παρέμεινα πιστή, διότι ο παλιός είναι αλλιώς.

Ακούστε τι λέει το τραγούδι: “Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός. Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό, καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό”. Έγραψα ό,τι ζούσα. Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό. Τότε δε μπορούσα να στο πω. Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι» είπε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας έτσι πώς εμπνεύστηκε τους στίχους για το τραγούδι που ερμήνευσαν ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Διαβάστε επίσης