Όλες οι τάσεις στα νυφικά για την Άνοιξη του 2022

 Η Bridal Fashion Week ολοκληρώθηκε και βρήκαμε τις 10 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για την Άνοιξη του 2022. 

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας μας δίνουν έμπνευση και διαφορετικές επιλογές για το κάθε γούστο.  Για την Άνοιξη του 2022 το σύγχρονο παντρεύεται αρμονικά με το κλασικό και επικρατούν οι εκλεπτυσμένες δαντέλες, τα φλοραλ μοτίβα και τα φτερά στα νυφικά.

Διαχρονικά φλοράλ μοτίβα

Η άνοιξη συνδυάζεται απόλυτα με τα λουλούδια και αυτό αποτυπώνεται και στις νυφικές δημιουργίες στους οίκους υψηλής ραπτικής.

Εντυπωσιακές λεπτομέρειες με φτερά

Οι σχεδιαστές μόδας θέλησαν να δώσουν στις νύφες τη θεατράλε εμφάνιση που τους αξίζει και η φετινή άνοιξη επενδύει στα φτερά.

 Bridal Separates

Για τις νύφες που θέλουν να ξεφύγουν από κάθετι συμβατικό και ψάχνουν μια διαφορετική προσέγγιση στο νυφικό τους, τα Bridal Separates είναι η ιδανική λύση. Είτε πρόκειται για top με φούστα ή με φαρδυά παντελόνα. 

Βαθύ V ντεκολτέ

Είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που αναδεικνύει τέλεια το σώμα της κάθε νύφης. Η τάση με το βαθύ V ντεκολτέ είναι all time classic και εμφανίζεται σχεδόν σε όλους τους οίκους μόδας.

Statement sleeve

Τα εντυπωσιακά μανίκια είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια.  Οι σχεδιαστές σκέφτηκαν έξυπνα και «μαλάκωσαν» το statement sleeve για τη νύφη, δίνοντάς του τόσο όγκο όσο πρέπει, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένα look φρέσκο, αλλά και κλασικό.

Διαβάστε επίσης