Ριάνα: Μπήκε στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes

Το Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου με πολλούς celebrities να μπαίνουν στο κλαμπ- κάποιοι επιστρέφοντας και κάποιοι για πρώτη φορά.

Η Rihanna έκανε το ντεμπούτο της στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου – στο νούμερο 1.729 – αφού στα 34 της έγινε η πρώτη δισεκατομμυριούχος της χώρα της αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός με την μουσική καριέρα της αλλά και τα Fenty Beauty και SavageX Fenty lingerie να της αποφέρουν περιουσία 1.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την πρόσφατη αναφορά της δημοσίευσης, το μερίδιο της Ριάνα στη Fenty Beauty της -της ταχύτερα αναπτυσσόμενης σειράς καλλυντικών- αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της. Η εταιρεία, της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια με τον πολυτελή όμιλο LVMH, φέρεται να συγκέντρωσε περισσότερα από 550 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2020.

Έχει επίσης μερίδιο 30% στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty, η οποία συγκέντρωσε περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς Β στο αποτίμηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στις αρχές του 2021. Η Ριάνα, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με το ASAP Rocky, είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος στο Forbes που έρχεται από τα Μπαρμπέιντος.

Διαβάστε επίσης