Ζώδια Σήμερα 6/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να μοιραστείς και να συνδεθείς και το όποιο πιθανό εμπόδιο προέρχεται από την υπερβολή. Στόχος να σεβαστείς τα όριά σου πριν δεσμευτείς σε πάρα πολλά πράγματα. Σήμερα είναι πιθανό να αναζητήσεις δραστηριότητες που απασχολούν το μυαλό σου. Ενώ η ανησυχία υπάρχει, το να βλέπεις τα πράγματα από μια ισορροπημένη οπτική γωνία χτίζει φυσικά την αυτοπεποίθησή σου κι αυτό διευκολύνει και τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Καθορίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και διερευνάς τρόπους για να τις ικανοποιήσεις αυτήν τη στιγμή. Η πρόοδος στους μεγαλύτερους στόχους σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και ευτυχώς οι μεταφορές υποστηρίζουν την εύρεση νέων μεθόδων για να προχωρήσεις. Πρόσεξε τον ενθουσιασμό σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές.

Δίδυμοι
Σήμερα υπάρχει η τάση να κρίνεις λανθασμένα τα πράγματα με βάση ευσεβείς πόθους, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και το τετράγωνο του Δία και του Ποσειδώνα. Είναι καλό να αποφύγεις την υπερβολή ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ενώ ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος δεν είναι εύκολο να εστιάσεις ή να συγκεντρωθείς, κάτι που είναι καλό αν έχεις εργαστεί σκληρά και τώρα πρέπει να απελευθερωθείς από την ένταση. Ωστόσο η μέρα είναι καλή για να καταλήξεις σε μια συνεννόηση με κάποιον ή για ένα μακροχρόνιο πρόβλημα.

Καρκίνος
Το να κάνεις ένα βήμα πίσω από τον κόσμο με κάποιο ουσιαστικό τρόπο μπορεί να είναι το ιδανικό και το πιο χρήσιμο σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις την ανάσα σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Λαχταράς την απελευθέρωση από την υπερδιέγερση για αυτό, αν και δύσκολα απενεργοποιείς τον εγκέφαλο σου, το καταφέρνεις προκειμένου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Οι προσπάθειες για διευθέτηση οικονομικών θεμάτων ή για να βρεις υποστήριξη μπορούν να σε παρακινήσουν.

Λέων
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και είναι μια καλή στιγμή του σεληνιακού μήνα για να αναζητήσεις έμπνευση. Παραμένει σημαντικό να μην αναλαμβάνεις πάρα πολλά όσο και αν σε δελεάζουν νέα εγχειρήματα και ιδέες. Το αίσθημα του να είσαι στην κορυφή των πραγμάτων και καταστάσεων σε ανταμείβει. Οι διελεύσεις σήμερα είναι ισχυρές και βοηθούν στην επίλυση ενός προβλήματος ή στην εύρεση μιας νέας ιδέας ιδιαίτερα σε πρακτικό επίπεδο.

Παρθένος
Νιώθεις μεγαλύτερη απόλαυση σήμερα όταν έρχεσαι σε επαφή με τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Το να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο στη δουλειά ή στις ρουτίνες σου είναι ικανοποιητικό. Μερικές φορές χρειάζεσαι μια μικρή ώθηση που σου υπενθυμίζει να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τώρα μπορείς να το κάνεις. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου ή να βελτιώσεις την υγεία σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ζυγός
Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Άρη σήμερα και τα δυο σώματα λειτουργούν σε αρμονία με το ζώδιό σου σαν μια ωραία ενεργειακή ώθηση. Είσαι σε επαφή με το ένστικτό σου και εκφράζεσαι πιο φυσικά. Οι άλλοι μπορεί να υπόσχονται πολλά σήμερα ή ευσεβείς πόθοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την τάση να διαβάζεις υπερβολικά τις καταστάσεις. Ως εκ τούτου μια στάση αναμονής είναι προτιμότερη.

Σκορπιός
Η προσοχή σου διασπάται και αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα σε κάποια σημεία σήμερα. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να είσαι απασχολημένη ακόμα και με μια κάπως αποσυρόμενη διάθεση, λόγω της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Αναλαμβάνεις δράση προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι ή τα συναισθήματα ασφάλειας και άνεσης. Νιώθεις πιο γεμάτη συναισθηματικά και αποφασισμένη να βρεις απαντήσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Τοξότης
Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν την κοινή χρήση και σύνδεση καθώς και τον ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντα και τα έργα σου. Με τη Σελήνη ξανά στον τομέα των συνεργασιών σου όλη μέρα είσαι πιο δραστήρια και σε ενδιαφέρουν τα σχόλια που σε παροτρύνουν. Αναγνωρίζεις ότι περισσότερη εστίαση και αφοσίωση στις επικοινωνίες μπορεί να ωφελήσουν τις σχέσεις σου ακόμα και τις συναισθηματικές, ερωτικές.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να νιώσεις πιο δυνατή για τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης σου. Είναι πιο εύκολο να δεις τι χρειάζεται βελτίωση με τις συνήθειες, την καθημερινή σου ζωή και την ευεξία σου. Η εργασία για την εξασφάλιση συγκεκριμένων περιοχών της ζωής σου μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Μπορείς να στοχεύσεις στο να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων και των εργασιακών καθηκόντων εάν δεν είναι δύσκολο να αγνοήσεις τους περισπασμούς.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να αντιμετωπίζεις μια εσωτερική ανησυχία σήμερα, ο ενθουσιασμός που εκφράζεις και νιώθεις τείνει να εμπνέει τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Οι άνθρωποι της ζωής σου είναι πιο πιθανό να εκτιμήσουν το μοναδικό όραμα και τις προοπτικές σου. Το να ακολουθείς ένα πάθος ή ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να είναι συναρπαστικό. Το να εστιάζεις βέβαια σε ένα πράγμα τη φορά μπορεί να σε ανταμείψει περισσότερο.

Ιχθείς
Η Σελήνη και ο Δίας σήμερα σε ενθαρρύνουν να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και να κρατήσεις ανοιχτές τις επιλογές σου. Ως εκ τούτου μπορεί να αισθανθείς λίγο διχασμένη και αναρωτιέσαι αν θα παραμείνεις με το οικείο ή θα ρισκάρεις. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι πιο έντονη και ίσως να είναι μια καλή στιγμή για συναισθηματική ανανέωση, εάν είσαι αποφασισμένη να τις αποκτήσεις. Ταυτόχρονα οι σημερινές διελεύσεις σε παρακινούν να χειριστείς προβληματικές περιοχές.

Διαβάστε επίσης