Ελένη Μενεγάκη: “Όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι.”

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τις εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας. Και η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε όσα συμβαίνουν.

«Πως είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον πόλεμο που γίνεται εδώ δίπλα μας, κάτι που ήταν σοκ για όλους μας. Πως είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να ψάχνουν να βρουν τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όλοι οι πρωταγωνιστές και μη της ιστορίας μιλούν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό. Εγώ δεν θυμάμαι να γίνεται… σαν διάδραση είναι. Συζητάμε σήμερα κάποια πράγματα και γεγονότα που έχουν γίνει και μέχρι να τα συζητήσουμε, την επόμενη ημέρα έρχονται απαντήσεις.

Ακολουθούμε ένα σίριαλ συνέχειας και κάθε μέρα λες τι άλλο; Πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση. Θα ήθελα να έχω απαντήσεις πως είναι δυνατόν όλοι μας να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσo πολύ ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, όμως μέσα μας βαθιά όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι. Τι είναι αυτό που συζητάμε; Συζητάμε για ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα κατηγορείται η μητέρα του παιδιού και περιμένουμε να ακούσουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης