Ελεονώρα Μελέτη: Στο νοσοκομείο η γιαγια της– Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Με μια μακροσκελής ανάρτηση η Ελεονώρα Μελέτη, ενημεέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η γιαγιά της εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς έσπασε το ισχίο της.

Η 89χρονη γιαγιά της παρουσιάστριας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σήμερα πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο συνεχίζοντας την ανάρρωση στο σπίτι της.

«Τη βλέπεις τη γιαγιά ε; 89 ετών σήμερα. Την Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί έσπασε το ισχίο της. Βέβαια μη φαντάζεστε καμιά γριούλα κατάκοπη να σκάει μύτη. Η γιαγιά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με λεοπάρ ρόμπα, κόκκινο μακρύ νύχι και κοσμήματα. Όπως δηλαδή ήταν στο σπίτι της την ώρα που έπεσε. Μέχρι να χειρουργηθεί είχε απλά κλέψει τις εντυπώσεις.

“Γιαγιά, θα σου κάνουν καρδιογράφημα” της λέω. “Δεν πιστεύω να ‘σαι ερωτευμένη και να φανεί γιατί θα χτυπάει η καρδιά σου δυνατααα τα τα τα”. Πάρτη κάτω από τα γέλια. Με ρώτησε τι έχει, “τίποτα” της λέω. “Να κάνεις το σταυρό σου που σου κλήρωσε το πέσιμο γιατί από το άλλο δε γλιτώνει κανείς”. Δωσ’ της να κακαρίζει στα επείγοντα.

“Μιας κ είσαι εδώ όμως μήπως μπούμε για ένα τραβηγματάκι;”, τη ρωτάω. “Όχι” μου λέει, “εγώ θέλω να ‘μαι φυσική”. (Πάρε να ‘χεις). “Γιαγιά έχω κάνει casting τους νοσηλευτές, να ‘χεις τους πιο κούκλους!”, της λέω. “Μπα σε καλό, τι να τους κάνω; Στην ηλικία μου τους βαριέσαι τους άντρες. (Να και τα μυστικά της ζωής).

Όλα καλά πήγαν. Χάρη στο κο Χρήστο Θέο, το χειρουργείο πήγε περίφημα και η γιαγιά αύριο θα φύγει για σπίτι. Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό μας κο Θέο , το @metropolitanhospital_ για φροντίδα και όλο το ευγενέστατο προσωπικό. Η μόνη ανησυχία της γιαγιάς ήταν μη της βγάλουν τα κοσμήματα της την ώρα του χειρουργείου. Αν της βγάζανε το οξυγόνο δεν την πολύ έκαιγε. Τα δαχτυλίδια της ήθελε. Κατά τα άλλα αν δεν είχα και τη κουμπαρά @poulopom_ να λύνει κ να δένει δεν ξέρω τι θα έκανα. Αυτό το κορίτσι, αχ αυτό το κορίτσι.

Βέβαια η νύχτα δε τελείωσε σωστά, γιατί εκεί στη γειτονιά τα σουβλάκια αργούν πάνω από μια ώρα και αυτό είναι πλήγμα για την περιοχή. Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης