Ζώδια Σήμερα 1/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φέρνει έναν εντελώς νέο προσανατολισμό, μια έκρηξη προσωπικής ενέργειας και μια αίσθηση ότι ανεβάζεις στροφές. Ο Ήλιος και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται επίσης στο δικό σου ζώδιο και αυτή η ετήσια σύνοδος αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συνδέεται με τη νέα Σελήνη. Είναι χρόνος για μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και έχεις όλη τη δύναμη για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και να γεμίσεις με νέες ιδέες και ελπίδες.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη στο 12ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί μια περίοδο αναθεώρησης, αναζήτηση τρόπων κλεισίματος εκκρεμοτήτων και επαναφόρτισης μπαταριών. Η παρόρμηση να βρεις συναισθηματική ηρεμία είναι εμφανής και νέα, δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σε εργασιακά θέματα ή αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά, αλλά και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει σε βοηθά να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για την επιδίωξη ενός συγκεκριμένου στόχου ευτυχίας. Κάποιος ξεχωριστός άνθρωπος ή αναμνήσεις από το παρελθόν μπορεί να σε παρακινήσει να κυνηγήσεις ένα όνειρο. Περίπλοκα εργασιακά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν τώρα με μια ανοιχτή, ταπεινή προσέγγιση και ρεαλιστικές προσδοκίες. Η συναισθηματική, ερωτική ζωή σου συνδέεται με το παρελθόν.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει μια ανανέωση κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Οι ικανότητές σου αναδεικνύονται κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να φτάσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τους στόχους σου. Ωστόσο οποιεσδήποτε ανασφάλειές σου σχετικά με την ανάληψη των ευθυνών της ζωής έρχονται στο προσκήνιο. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βελτιώσει τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου με το παρελθόν για να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη προτρέπει για αλλαγή της ρουτίνας, μέσω της εύρεσης περισσότερου χρόνου για να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από τις συνηθισμένες δραστηριότητες. Τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να ξεκινήσεις νέα έργα ή δραστηριότητες που διευρύνουν τη φαντασία σου. Νέοι κόσμοι ανοίγονται μπροστά σου και αγκαλιάζεις νέες, φρέσκιες ιδέες που σε βοηθούν να θέσεις σε εφαρμογή τις πολυπόθητες αλλαγές. Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος
Η συναισθηματική ή πνευματική πλευρά των σχέσεων και αλληλεπιδράσεών σου είναι σε μεγαλύτερη εστίαση και οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις που θεραπεύουν σε ελκύουν περισσότερο. Μια ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Χείρωνα συμβαίνει μαζί με τη νέα Σελήνη και είσαι πιο ανοιχτή και πρόθυμη να κατανοήσεις τη δυναμική ισχύος. Στην πραγματικότητα πρόκειται να μάθεις πολλά για τα εσωτερικά σου κίνητρα. Η έμφαση δίνεται κυρίως στα συναισθήματα, στους στενούς δεσμούς, στα όνειρα και οι βελτιώσεις είναι σημαντικές.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις ή να προσελκύσεις στενές συνεργασίες τις επόμενες μέρες. Επίσης μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για τη ζωή σου μέσα από τα μάτια ενός άλλου. Η αυξημένη επίγνωση των στόχων σου σε κάνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Οι τρέχουσες ενέργειες ευνοούν τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου παρουσιάζοντας νέες ευκαιρίες και πρόσωπα.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την αυτοφροντίδα, την εργασία και την ευεξία. Οι μέρες που έρχονται είναι δυνατές για την έναρξη νέων ή βελτιωμένων έργων σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να αφορά στο να αφήσεις πίσω σου τους περιορισμούς του παρελθόντος για να ανοίξεις δρόμο για το νέο. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις σχέσεις με συναδέλφους και τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της χαράς σου και αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με το να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και να θέσεις νέους στόχους. Τώρα και τις επόμενες μέρες βρίσκεις νέους τρόπους έκφρασης με μοναδικούς δημιουργικούς τρόπους ή μέσα από ανταποδοτικές ενασχολήσεις ή μια ρομαντική σχέση. Οι δυνάμεις έλξεις σου πρόκειται να εκτοξευτούν στα ύψη και έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τα τρωτά σου σημεία.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει δυναμική ενέργεια στην προσωπική σου ζωή. Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, τις οικιακές σου συνήθειες ή τις οικογενειακές σχέσεις οι μέρες που έρχονται είναι καθοριστικές. Ο Ήλιος και ο Χείρωνα ευθυγραμμίζονται στον ίδιο τομέα, καθιστώντας ιδιαίτερα καλό να αναγνωρίσεις τα τρωτά σημεία και τις ανάγκες σου. Η υποστήριξη έρχεται από τα παρασκήνια.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη έχει ισχυρή ενέργεια για να ανακαλύψεις καλύτερους τρόπους επικοινωνίας. Σε παρακινεί να αναλάβεις νέες μελέτες ή ένα έργο ειδικού ενδιαφέροντος. Ίσως να φέρεις και μια πιο πολυάσχολη καθημερινότητα. Έχεις απόλυτη επίγνωση του τι είναι καλό για σένα, κάτι που σε οδηγεί σε νέες κατευθύνσεις. Ελκυστικά πρωτότυπες είναι οι ιδέες σου στα εργασιακά για αυτό τόλμησε να τις εκφράσεις και να τις εμπιστευτείς. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται και φέρνει εκπλήξεις και ισορροπίες.

Ιχθείς
Το νέο φεγγάρι φέρνει μια νέα αρχή που περιλαμβάνει τα χρήματα, επαγγελματικά ή καριέρα. Νέα ενέργεια είναι μαζί σου για τη δημιουργία επιτυχίας και η φιλοδοξία σου ανεβαίνει. Ωστόσο θα πρέπει να κινηθείς προσγειωμένα και βήμα βήμα τη φορά. Έχεις κίνητρα να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή και άνετη και να επιδιώξεις μακροπρόθεσμες αλλαγές. Η μέρα στα αισθηματικά έχει ενδιαφέρον καθώς αναγνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις και χρειάζεσαι.

Διαβάστε επίσης