Ζώδια Σήμερα 31/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου, συναντώντας τον Ερμή εκεί και η επιθυμία σου να εκφραστείς είναι έντονη. Είσαι σε καλή κατάσταση για επικοινωνιακά έργα και έξυπνη σκέψη. Είναι μια καλή στιγμή για να τρέξεις ιδέες από φίλους ή να σχεδιάσεις στρατηγικές μαζί με άλλους. Μια νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί αύριο νωρίς στο ζώδιό σου, ξεκινώντας έναν ορατό, ισχυρό κύκλο για προσωπικά νέα ξεκινήματα. Σήμερα βάλε στόχο να ξεκουραστείς, να προβληματιστείς και να προετοιμαστείς για πιο πολυάσχολες μέρες.

Ταύρος
Οι διελεύσεις σήμερα εμπνέουν πρακτική σκέψη και χρησιμοποιείς εύκολα την εμπειρία και τη σοφία σου σε ένα τωρινό πρόβλημα. Είναι επίσης κατάλληλη η στιγμή για μελέτη ή εργασία σε σχετική απομόνωση. Η ενασχόληση με τις ευθύνες είναι ικανοποιητική για αυτό μην κρύβεσαι από αυτές. Έχεις την τάση να παρατηρείς και να χειρίζεσαι τις λεπτομέρειες. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία όμως είναι στο χέρι σου να βρεις λύσεις.

Δίδυμοι
Οι διελεύσεις είναι ισχυρές για να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια ή πάθος στη μάθηση. Έχεις την ευκαιρία να συγκεντρωθείς και το να φτιάξεις λίστες μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να λύσεις την ακαταστασία του μυαλού σου. Είναι καιρός για προβληματισμό και όχι τόσο για δράση. Τα ενδιαφέροντά σου πιθανά να αλλάξουν τις επόμενες μέρες, για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Το συναίσθημα και η ερωτική σου ζωή, σου δημιουργεί προβληματισμούς που όμως για κάποιο λόγο μεγαλοποιείς.

Καρκίνος
Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν την προσπάθεια για μάθηση και την μελέτη. Σου αρέσει να εργαστείς πάνω σε ένα έργο ή σε έναν στόχο που έχει σχεδιαστεί για να έχει διάρκεια. Με τη νέα Σελήνη που θα συμβεί αύριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από περιττές αποσκευές και να ανοίξεις τον δρόμο για νέα ξεκινήματα, που αφορούν στην καριέρα, τη ζωή σου ή τη φήμη σου.

Λέων
Η προσπάθεια και η δουλειά προς έναν συγκεκριμένο στόχο χωρίς βιασύνες, έχει καλύτερα αποτελέσματα. Η επίλυση προβλημάτων είναι ευκολότερη και η δέσμευση να κάνεις βελτιώσεις έρχεται πιο εύκολα. Ένας ενεργός σκοπός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεών σου. Η αυριανή νέα Σελήνη θα εμπνεύσει νέα ξεκινήματα. Δώσε προσοχή σε τυχαία συναισθήματα και σκέψεις καθώς αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη για αυτοβελτίωση ακόμα και για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε παρακινήσουν για δουλειά και για βελτίωση της υγείας σου. Μπορείς να φτάσεις στη ρίζα ενός προβλήματος και να φέρεις περισσότερη δομή και τάξη στις καθημερινές υποχρεώσεις σου ή στα προγράμματα ευεξίας σου. Είμαστε συμβολικά στο σκοτάδι σήμερα, επομένως είναι λογικό να αναβάλλεις νέα ξεκινήματα και αντί αυτού να εστιάσεις στο να αφήσεις προσκολλήσεις που σε κρατούν πίσω. Δώσε προσοχή στη διαίσθησή σου, άλλα οι ενέργειές σου να είναι σύμφωνα με τις γνώσεις σου.

Ζυγός
Μπορείς να απολαύσεις την προσαρμογή σου σε ένα δημιουργικό ή επικοινωνιακό έργο, καθώς είσαι πιο συγκεντρωμένη και πρόθυμη να καταβάλεις την απαραίτητη προσπάθεια για να σημειώσεις πρόοδο. Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είναι επιθυμία και στόχος. Αν και έχεις αρκετά κίνητρα αυτές τις μέρες, η συνεργασία είναι σε θετική εστίαση σήμερα. Εκμεταλλεύσου την πρόσθετη ενέργεια που έχεις μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη για να αφήσεις εκείνα τα πράγματα και τις συμπεριφορές που δεν σε εξυπηρετούν πλέον καλά.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν μια πρακτική εστίαση ιδιαίτερα στο σπίτι ή την οικογένεια. Μια υπομονετική και μεθοδική προσέγγιση μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα και να μειώσεις το άγχος. Μπορεί να είναι πολύ θεραπευτικό και τελικά ευχάριστο το να εστιάζεις την προσοχή και την ενέργειά σου στην προσωπική σου ζωή. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη είναι σοφό να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς και να διαισθανθείς. Σήμερα σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ένα ήρεμο πνεύμα και ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες. Οι άνθρωποι έλκονται από τις συμβουλές και την ευφυΐα σου. Σε κάθε περίπτωση είναι ωραίο να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια. Ωστόσο μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη είναι μια καλή ιδέα για να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η αυριανή μέρα θα φέρει έκρηξη ενέργειας στη δημιουργική και ρομαντική ζωή σου, ώστε να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου.

Αιγόκερος
Μια υπομονετική και τακτική προσέγγιση λειτουργεί καλά υπό τις τρέχουσες διελεύσεις, βοηθώντας στην ανακούφιση του στρες. Σε ενδιαφέρει να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή και η νέα Σελήνη που θα συμβεί νωρίς αύριο σου προσφέρει μια έκρηξη ενέργειας και ανάληψη ευθυνών για οικογενειακά και οικεία θέματα. Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για να κάνεις βελτιώσεις, να τιμήσεις τις προσωπικές σου δεσμεύσεις και να αντιμετωπίσεις έργα ή να απολαύσεις δραστηριότητες με όσους ανήκουν στον προσωπικό κύκλο σου.

Υδροχόος
Οι διελεύσεις είναι καλές για προσωπικές αναζητήσεις που απαιτούν κάποια αφοσίωση και εστίαση. Με την καρδιά σου ειλικρινά στη δουλειά και τα έργα σου, η ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι βελτιώνεται. Ακόμα κι έτσι είναι φρόνιμο να βρεις χρόνο για να συνδεθείς με τη διαίσθησή σου. Μια νέα Σελήνη νωρίς αύριο ενεργοποιεί τον τομέα των επικοινωνιών σου και δίνει ώθηση σε νέες κατευθύνσεις και ενδιαφέροντα. Αυτό ωφελεί και τη συναισθηματική σου ζωή και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραβλέψεις.

Ιχθείς
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τα πράγματά σου σήμερα. Φαίνεται ότι είσαι σε καλύτερη θέση για να εστιάσεις στις λεπτομέρειες, να ανασυνταχτείς και να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια. Με μια νέα Σελήνη που πρόκειται να συμβεί στο 2ο ηλιακό σου οίκο θα μπορούσες να έχεις μερικές συναρπαστικές ιδέες, από αυτές που βγάζουν χρήματα. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για διαισθητικά φλας, αναμνήσεις και διορατικότητα.

Διαβάστε επίσης