Ζώδια Σήμερα 26/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να βρεις τον τέλειο στόχο για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη και μπορείς να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για το τι πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου αυτήν τη στιγμή. Οι πληροφορίες που έρχονται είναι χρήσιμες και μπορούν να καθαρίσουν και να θεραπεύσουν. Απόλαυσε ένα διάλειμμα και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου.

Ταύρος
Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα βλέπεις την αξία του να καταλήγεις αργά σε συμπεράσματα ή να προχωράς πιο στοχευμένα και ήρεμα. Οι άλλοι σου εμπιστεύονται πολύτιμες πληροφορίες που αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά θα δεις αισθητά αποτελέσματα. Κάτι που προηγουμένως κρυβόταν αποκαλύπτεται και είναι διαφωτιστικό. Οι επικοινωνίες ειδικά με φίλους είναι βαθιές και ικανοποιητικές. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να λύσεις ένα μυστήριο ή να ρίξεις τον εαυτό σου σε ένα έργο πάθους.

Δίδυμοι
Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται χρησιμοποιείς έξυπνα τους πόρους σου. Βλέπεις προσωπικά θέματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ενδεχομένως να βρεις ένα άνοιγμα όπου νόμιζες ότι υπήρχε ένα αδιέξοδο. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις στρατηγικές, να κάνεις σχέδια και να σκάψεις βαθιά σε ένα θέμα ώστε να μάθεις περισσότερα για αυτό. Όλα σήμερα έχουν να κάνουν με τη λεπτομέρεια ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα είσαι σε καλή φάση για να θέσεις στόχους, να βάλεις κανόνες και όρια. Οι συζητήσεις είναι διαφωτιστικές, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν σε φιλοσοφικές ανησυχίες για το μέλλον. Έχεις περισσότερο θάρρος να αντιμετωπίσεις και να αναγνωρίσεις την αλήθεια και να την αγκαλιάσεις. Αν αφήσεις πίσω σου κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να παρακινηθείς ιδιαίτερα να τακτοποιήσεις τη ζωή σου και να τη βάλεις μια τάξη. Η ερωτική σου ζωή σου δημιουργεί μια αισιοδοξία και επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου.

Λέων
Η φροντίδα των λεπτομερειών, η οργάνωση και η εκμάθηση νέων πραγμάτων σήμερα είναι στο επίκεντρο. Εάν συντονιστείς με την ενέργεια της σημερινής όψης Ερμή – Πλούτωνα είναι πιθανό να δεις ένα νέο επίπεδο σε μια κατάσταση και να αισθανθείς καλύτερα για αυτήν. Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σου όσον αφορά στην υγεία και τη φυσική σου κατάσταση ευημερούν. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο. Εάν είσαι μόνη, αρχίζεις να ονειρεύεσαι ξανά και να πιστεύεις ξανά στον εαυτό σου.

Παρθένος
Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου και νιώθεις πολύ καλά. Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεργάζεται με τον Πλούτωνα και είσαι πλέον αποφασισμένη να σκάψεις λίγο πιο βαθιά ένα θέμα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ρομαντισμό και θέματα σχέσεων. Επωφελείσαι από δραστηριότητες που μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου που ενισχύεται, προκύπτουν ενδιαφέρουσες, ίσως και μοναδικές, γνωριμίες.

Ζυγός
Με την όψη Ερμή – Πλούτωνα οι υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι, την υγεία ή την προσωπική σου ζωή είναι στο απόλυτο επίκεντρο. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει την απαλλαγή από πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να δεις τι μπορεί να προοδεύσει. Μπορεί να παρακινηθείς να εργαστείς σκληρά για να ενισχύσεις τα οικογενειακά εισοδήματά σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά προσπάθησε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Επωφελήσου από τη διέλευση Ερμή – Πλούτωνα καθώς είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια εκεί που πρέπει. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αποκτήσεις ένα ψυχικό πλεονέκτημα κυρίως γιατί τώρα βλέπεις τι ήταν στο δρόμο σου. Ο Πλούτωνας είναι ο σοφός, παρατηρητικός και στρατηγικός πλανητικός κυβερνήτης σου και σε βοηθά να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να καταλήξεις σε πολύτιμες γνώσεις. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αρκεί να είσαι προσγειωμένη.

Τοξότης
Με τη σημερινή όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορείς να κάνεις διαφωτιστικές σκέψεις ή συζητήσεις, ειδικά με ή για έναν σύντροφο ή την οικογένεια. Είναι καιρός να ενισχύσεις τη ζωή σου στο σπίτι με μια πρακτική βελτίωση ή να αποκτήσεις κάτι που θα κάνει τη ζωή σου λίγο καλύτερη. Είσαι διορατική σχετικά με την κατάσταση των χρημάτων σου και εξαιρετικά επινοητική. Άσε τη φαντασία σου να οργανώσει το κλίμα απόψε με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, δώσε τη δυνατότητα να σε πλησιάσουν και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Αιγόκερος
Οι ενέργειες σήμερα μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα σοβαρή κι αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις πολύτιμες βελτιώσεις. Μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα φέρνει πληροφορίες ή η διορατικότητα ενός φίλου ανοίγει νέους τρόπους να δεις τον κόσμο σου. Παίρνεις προβάδισμα με τις ιδέες και τα σχέδια σου και η παρατηρητικότητά σου είναι σε καλή κατάσταση. Πάρε πρωτοβουλίες προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να βασιστείς στην υπομονή και να στρέψεις μια κατάσταση προς όφελός σου. Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να τακτοποιήσεις τα πράγματα, να οργανώσεις και να φροντίσεις τα επαγγελματικά σχέδια ή τις υποχρεώσεις σου. Έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να αλλάξεις, να αφήσεις πίσω σου ή να προσαρμόσεις ώστε να προχωρήσεις. Θέλεις να φτάσεις στην αλήθεια και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεσαι πολύ για επιπόλαιες ή επιφανειακές συζητήσεις αυτήν τη στιγμή.

Ιχθείς
Με τη βοήθεια του σημερινού εξαγώνου Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να τακτοποιήσεις τα πράγματα, να οργανωθείς και να φροντίσεις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η αίσθηση του προσωπικού σου σκοπού μπορεί να ενισχυθεί μέσω της υποστήριξης κάποιου σημαντικού για εσένα προσώπου. Μπορεί επίσης να προκύψει η ευκαιρία να κατανοήσεις περαιτέρω τον εαυτό σου και τους άλλους. Η ειλικρίνεια και το θάρρος ενδυναμώνουν ή βελτιώνουν την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης