Ζώδια Σήμερα 24/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ενώ η μέρα ξεκινά με μια αφηρημάδα, τελικά καταφέρνεις και συγκεντρώνεσαι. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου αργότερα σήμερα όπου θα παραμείνει για πάνω από δυο μέρες. Η συναισθηματική σου εστίαση μπορεί να είναι σε θέματα ευθύνης, απόδοσης και ακεραιότητας. Πρωταγωνιστούν καλλιτεχνικές, κοινωνικές και εφευρετικές δραστηριότητες που σε αυτές συμπεριλαμβάνεις και τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτήν την κοινωνική περίοδο που έχεις μπροστά σου.

Ταύρος
Μια στοχαστική διάθεση συνεχίζεται σήμερα και η ανάγκη σου για περιπέτεια ή νέες εμπειρίες -μεγάλες ή μικρές, αναδεύεται καθώς η μέρα προχωρά. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να νιώσεις λίγο πιο σίγουρη και άνετη με αυτά που ήδη έχεις. Είναι μια εποχή που η συνεργασία με άλλους φαίνεται πολύτιμη. Είσαι πιο ικανή να εκφράσεις τις πνευματικές σου ιδέες και τις πεποιθήσεις με λόγια ή με πράξεις. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση στον τομέα της συνεργασίας σου, αλλά αργότερα μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει για περισσότερο από δυο μέρες. Ενώ μπορείς να επικεντρωθείς στην ισορροπία και την αρμονία καθώς η μέρα προχωρά αναζητάς περισσότερη ένταση. Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα αλλά σχετικά εύκολα διοχετεύονται σε ευχάριστες δραστηριότητες. Οι ιδέες και απόψεις σου ενθουσιάζουν και ο ερωτικός σύντροφός σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Εάν είσαι μόνη, διανύεις ένα διάστημα ευκαιριών.

Καρκίνος
Συνεχίζεις να εστιάζεις στις λεπτομέρειες ή τα καθήκοντά σου αλλά αργότερα και όσο προχωρά η μέρα η κοινωνική σου ζωή σε τραβά περισσότερο. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου η τάση είναι να χρειάζεσαι ανατροφοδότηση ή αλληλεπίδραση περισσότερο από το συνηθισμένο. Θετική ενέργεια ρέει σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Συνεχίζεις να συντονίζεσαι με τις ανάγκες αναψυχής, παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας. Ωστόσο η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αργότερα και η προσοχή σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να φροντίσεις τις επιχειρήσεις ή τα εργασιακά θέματα σε επίπεδο λεπτομερειών. Με την προθυμία να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου ανακτάς τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Παρθένος
Οι ήρεμες δραστηριότητες συνεχίζονται, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αργότερα περνά στον τομέα της δημιουργικότητας για λίγο περισσότερο από δυο μέρες διεγείροντας την επιθυμία σου να απολαύσεις και να εκφραστείς. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα εικόνα για τα κίνητρα των άλλων, την προσωπική σου ψυχολογία ή ένα οικονομικό θέμα.

Ζυγός
Μπορεί να είσαι σήμερα ευχάριστα απασχολημένη και ίσως λίγο αφηρημένη, αν και τα ενδιαφέροντα σου σταθεροποιούνται και η εστίαση σου ενισχύεται όσο εξελίσσεται η μέρα. Αργότερα αναζητάς την άνεση, την εξοικείωση και την ησυχία με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα της οικογένειας και της ψυχής σου για περισσότερο από δυο μέρες. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις στον εσωτερικό κόσμο σου και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Ο ερωτικός σου τομέας επηρεάζεται από την εσωστρέφεια και ίσως από μια μικρή απογοήτευση.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα με πρακτικό πνεύμα και λαχταράς λίγη σταθερότητα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 3ο οίκο σου διεγείροντας την περιέργειά σου για λίγο περισσότερο από δυο μέρες. Είσαι σε καλή κατάσταση για συνεργασία και στρατηγική στα εργασιακά. Όσο για την ερωτική σου ζωή, στο χέρι σου είναι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις πληγές και να προχωρήσεις μπροστά καθώς οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο ζώδιό σου για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και η εστίαση είναι στα συναισθήματα, τις συνδέσεις και τα προσωπικά σχέδια ή ενδιαφέροντα. Αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον 2ο ηλιακό σου οίκο και προτιμάς να παραμείνεις σε οικεία και άνετα περιβάλλοντα και δραστηριότητες. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να επικεντρωθείς και να απολαύσεις τα μικρά πράγματα πριν επιταχυνθεί ξανά η ζωή σου. Η αναζήτηση συμβουλών και υποστήριξης βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου.

Αιγόκερος
Μεγάλο μέρος της ημέρας συνεχίζεις να χρειάζεσαι ξεκούραση ή χρόνο για να ανακτήσεις την ενέργειά σου, ενώ αργότερα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα χρειάζονται ξεκάθαρα κανάλια έκφρασης. Οι επόμενες μέρες είναι δυνατές για να απολαύσεις τους ανθρώπους και τα έργα σου. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι τη ζεστασιά και την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις κίνητρα για να βελτιώσεις όχι μόνο την ερωτική σου ζωή αλλά και όλους αυτούς τους τομείς που νιώθεις να μην σε ικανοποιούν αρκετά.

Υδροχόος
Υπάρχουν υπέροχες δημιουργικές ενέργειες για έμπνευση αυτές τις μέρες καθώς ακολουθείς τον δικό σου δρόμο με ιδέες και αποφάσεις. Είσαι πιο δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση και η συναισθηματική σου εστίαση είναι σε φίλους ή σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο με τη Σελήνη στην ηλιακή 11η μέρα σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου και φλέρταρε, αν είσαι μόνη.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της μέρας σε κάνουν να αισθάνεσαι σταθερότητα και έμπνευση. Απολαμβάνεις υποστηρικτικές διελεύσεις για δημιουργικές ιδέες και χειρισμό των πόρων, των υπαρχόντων ή των χρημάτων σου αυτές τις μέρες. Ενώ ξεκινάς τη μέρα αρκετά παρακινημένη με το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά θέματα, η φιλική ενέργεια αρχίζει να κυριαρχεί καθώς εξελίσσεται η μέρα βοηθώντας σε να μειώσεις την ένταση. Ανάλαφρες συνομιλίες με τον σύντροφο ή τους θαυμαστές σου θα ανεβάσουν τη αυτοπεποίθησή σου.

Διαβάστε επίσης