Είναι πλέον γνωστό, πως η Δωροθέα Μερκούρη λατρεύει να μπαινει στην κουζίνα και να μοιράζεται τις συνταγές με τους ακολούθους της στο instagram.
Αυτή τη φορά, μοιράστηκε μια συνταγή για τιραμισού, πουδελεάζει ακόμα και τους αρχάριους, και τεμπέληδες, της ζαχαροπλαστικής να τη δοκιμάσουν.
Τι θα χρειαστείτε;
4 αυγά ελευθέρας βοσκής – ιδανικά, ολόφρεσκα
¼ φλιτζ. ζάχαρη
3 φλιτζ. εσπρέσο παρασκευασμένο σε καφετιέρα Moka
350 γρ. τυρί μασκαρπόνε (σε θερμοκρασία δωματίου)
16 μπισκότα σαβαγιάρ
2 κ.σ. κακάο
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες μπράντι