Μetaverse: Ξεκινά η πρώτη εικονική Eβδομάδα Μόδας

Μια νέα Εβδομάδα Μόδας μόλις ανακοινώθηκε, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί σε φυσική πασαρέλα. Όλα θα συμβούν στο metaverse και θα είναι εικονικά.

Από 24 έως τις 27 Μαρτίου, η Εβδομάδα Μόδας Metaverse θα περιλαμβάνει έναν αριθμό σχεδιαστών – φυσικών και ψηφιακών – που θα φιλοξενούν εικονικές βιτρίνες, after party στο metaverse και θα πωλούν ψηφιακά ρούχα μέσω NFT. Η Εβδομάδα Μόδας της Metaverse θα περιλαμβάνει πλήθος σχεδιαστών που επιδεικνύουν τις τελευταίες συλλογές τους. Ωστόσο, το MVFW θα είναι μια ευκαιρία για τις επωνυμίες να δείξουν ένα νέο κύμα δημιουργιών μόδας, που δημιουργήθηκαν μέσα και για το metaverse, ωθώντας τα όρια της δημιουργικότητας σε ένα νέο επίπεδο, λένε οι διοργανωτές.

Εκτός από εκθέσεις μόδας, το MVFW θα φιλοξενήσει συζητήσεις, συναυλίες, after party και προβολές ταινιών. Θα φιλοξενήσει επίσης το Boson Portal — Fashion District, μια πολυτελή εμπορική περιοχή που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τη διάσημη Avenue Montaigne του Παρισιού, όπου οι επωνυμίες θα πωλούν ψηφιακά και φυσικά αντικείμενα μέσω NFT.

Περισσότεροι από 50 σχεδιαστές θα λάβουν μέρος στην πρώτη Εβδομάδα Μόδας Metaverse, συμπεριλαμβανομένων αρκετών βετεράνων οίκων μόδας, καθώς και πληθώρας ψηφιακών εγγενών brands. Οι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους περιλαμβάνουν τους Tommy Hilfiger, Elie Saab, Dolce & Gabbana, Etro, Dundas, Garrett Leight, Roberto Cavalli, Paco Rabanne, Hugo και Faith Connexion.

Μία νέα εποχή μόλις ξεκινά!

Διαβάστε επίσης