Tα SKIMS μαγιό της Κim Kardashian είναι γεγονός

Η Κim Kardashian επιτέλους κυκλοφορησε την πρώτη SKIMS Swim collection.

H συλλογή μαγιό που έχει σχεδιαστεί για να νιώθουν οι γυναίκες άνετα μέσα και έξω από το νερό, είναι διαθέσιμη και κυκλοφορεί σε μία μεγάλη γκάμα μεγεθών.

Το να πούμε ότι οι fans του brand είναι ενθουσιασμένες, είναι λίγο. Σύμφωνα με το Instagram της μάρκας, το SKIMS Swim είναι το πιο πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της μάρκας μέχρι σήμερα. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Με την τεχνογνωσία του στον κόσμο των ρούχων – για να μην αναφέρουμε την προσιτή τιμή τους και την ικανότητα του brand να δημιουργεί διαχρονικά στιλ που αγκαλιάζουν τι καμπύλες- στηρίζουν και κολακεύουν κάθε σιλουέτα.

ο SKIMS Swim έρχεται με 19 διαφορετικά στιλ σε επτά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του μπλε του κοβαλτίου και των signature neutral αποχρώσεων του SKIMS. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που λανσάρω το SKIMS Swim – ξέρω ότι οι πελάτες μας το ήθελαν αυτό από εμάς εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η Kim, η οποία φωτογραφήθηκε φορώντας τα κομψά μαγιό πρώτη για την καμπάνια.

«Αφιερώσαμε πραγματικά χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας. Η αγορά μαγιό πρέπει να είναι διασκεδαστική και εύκολη, ωστόσο τρομάζει τόσες πολλές γυναίκες. Ήθελα να το αλλάξω αυτό και να κάνω τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή παρέχοντας μια πλήρη γκαρνταρόμπα κολύμβησης τόσο για μέσα όσο και έξω από το νερό. Υπάρχει πραγματικά κάτι εδώ για όλους – είτε προτιμάτε ένα πιο καλυμμένο στιλ είτε σας αρέσει κάτι πιο αποκαλυπτικό».

«Ήταν σημαντικό το λανσάρισμα μιας τόσο πολυαναμενόμενης κατηγορίας να είχε απήχηση στους πελάτες μας με τον τρόπο που περιμένουν, με έμφαση στην εφαρμογή, την άνεση και την ευελιξία», δήλωσε ο συνιδρυτής της SKIMS, Jens Grede. «Όπως και με άλλες κατηγορίες μας, όπως το Lounge, το σχέδιο επιτυχίας μας υπαγορεύεται σε μεγάλο βαθμό από τους πελάτες μας και στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους» τονίζει ο Grede.

Aπό το κλασικό τριγωνάκι μπικίνι και tank one-piece το sporty monokinis, μέχρι τα παρεό και τα σορτς για πριν ή μετά την πισίνα ή την παραλία, η συλλογή έχει τα πάντα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υφάσματα και ανακυκλωμένα υλικά που στεγνώνουν γρήγορα και έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους βοηθώντας σας να φτιάξετε μια ευέλικτη και άνετη συλλογή μαγιό.

Το SKIMS Swim περιλαμβάνει μεγέθη από XXS έως 4X και θα πωλείται μεταξύ $32 και $108 αποκλειστικά στο SKIMs.com.

Διαβάστε επίσης