Η αιχμηρή ανάρτησή της Ιωάννας Μαλέσκου – “Κάποτε στενοχωριόμουν. Τώρα βλέπω καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις”

Σε μία ανάρτηση με πολλά μηνύματα προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο.

«Εχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις. Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!
Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε η παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης