Ζώδια Σήμερα 20/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου ή τις γενικότερες εξελίξεις. Συνολικά βέβαια δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και να προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Κάνε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναμοχλεύεις το παρελθόν και μην ψάχνεις απαντήσεις.

Ταύρος
Δεν είναι κακό πότε πότε να δέχεσαι τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων. Κάτι, να είσαι βέβαιη, πως θα κερδίσεις. Η μέρα σου σε γενικές γραμμές περνά όμορφα χωρίς πολλές σκοτούρες και περίπλοκες σκέψεις. Άσε τον αυθορμητισμό σου να αναλάβει και να οργανώσει μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάτι διαφορετικό που θα επαναφέρει το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι και με τον εαυτό σου σήμερα. Τις απογευματινές ώρες η διάθεσή σου για επικοινωνία αυξάνεται.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου σημείο, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις όμορφα και κυρίως να ξεκουραστείς.
Πάρε πρωτοβουλία και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες καταστάσεις στη ζωή σου. Κοίτα να εκμεταλλευτείς σωστά το χάρισμα και τη γοητεία σου.

Καρκίνος
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα και αποφασισμένη να επωφεληθείς από τη μέρα. Να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με εποικοδομητικές δραστηριότητες. Η ρομαντική φαντασία σου μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ατμόσφαιρα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εμπιστεύσου την και ακολούθησε το ένστικτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το, χωρίς όμως να αρχίσεις να ονειρεύεσαι.

Λέων
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη σήμερα, για αυτό και έχεις οργανώσει πολλά. Ωστόσο δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου, στις ανάγκες και την ξεκούρασή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η γοητεία που ασκείς επάνω του δεν του επιτρέπει να σου αρνηθεί τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι σήμερα να περάσεις όμορφα, να συναντήσεις και να συναναστραφείς νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Παρθένος
Είσαι σε υπέροχη φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να απολαύσεις τις αλληλεπιδράσεις των άλλων που λειτουργούν θεραπευτικά επάνω σου. Κατανόησε τα προβλήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως άκουσέ τον. Μπορείς να του ανεβάσεις τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα των συναισθηματικών σου για σήμερα τουλάχιστον φαίνεται να το έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Η ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θαυμάζεις σήμερα φαίνεται να είναι ανάγκη και προτεραιότητά σου. Η προσαρμοστικότητα σου αν όχι πάντα, σε προστατεύει από προβλήματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκοπός είναι να περάσεις όμορφα τη μέρα σου χωρίς γκρίνιες, παράπονα και αναφορές στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν στιγμές που πραγματικά μπερδεύεις τις ανάγκες σου.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες, μάθηση, διασκέδαση και διεύρυνση των στόχων σου. Μπορείς να αντλήσεις από το παρελθόν ιδέες, να τις ανακυκλώσεις και να προχωρήσεις με πιο βελτιωμένους τρόπους στη διεκδίκησή τους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε εμπνέει πάθος, συναισθηματική ασφάλεια και θέλεις να του το δείξεις με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρο δεν μπορεί να σου αντισταθεί, για αυτό διεκδίκησέ το δυναμικά.

Τοξότης
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες έως και ιδανικές για μάθηση, ανταλλαγή και δημιουργία. Οι απόψεις σου μπορούν να βρουν το κατάλληλο και ευχάριστο κοινό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ικανότητές σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως που θα εμπεριέχουν πάθος, ρομαντισμό και εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου επιτρέπει να γνωρίσεις θαυμαστές, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που σε βγάλουν από την καθημερινότητα.

Αιγόκερος
Μπορείς να περάσεις σήμερα περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό σου κόσμο, να βρεις μια πρόσβαση στη διαίσθησή σου και την εξερεύνηση των ανεκπλήρωτων αναγκών και επιθυμιών σου. Μην ξεχνάς και μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου δίνοντας ή βάζοντας τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση πλέον να αναγνωρίζεις αυτά που χρειάζεσαι και να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα και ποιοτικά άτομα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να αποφύγεις τους τοξικούς, απαισιόδοξους και αδρανείς ανθρώπους. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει, όμως μην το εκμεταλλεύεσαι και τον κουράζεις. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ενθουσιασμένη και να δείχνεις με νέες γνωριμίες, όσο κι αν δείχνεις πως είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις, μέσα σου κυριαρχούν οι ανασφάλειες ή και το παρελθόν.

Ιχθείς
Η εδραίωση σωστών σχέσεων στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου, για αυτό και νιώθεις την ανάγκη για κάποια ξεκαθαρίσματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει κάνει κάποιο πρόγραμμα για σήμερα προκειμένου να σε πλησιάσει και να σε γοητεύσει. Μην τον απογοητεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες γνωριμίες θα προκύψει κι ο έρωτας της ζωής σου, οπότε έχε και τα μάτια σου ανοιχτά.

Διαβάστε επίσης