Ζώδια Σήμερα 19/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ενώ έχεις αναγνωρίσει την ανάγκη να εστιάζεις και να βάζεις προτεραιότητες μπορεί να νιώσεις σήμερα μια επαναστατικότητα, ιδιαίτερα το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να απολαύσεις μια στιγμή σύνδεσης ή μάθησης. Οι αντιδράσεις των άλλων τείνουν να είναι λίγο απρόβλεπτες όπως και οι δικές σου, κάτω από τον σημερινό Ουρανό. Πρόσεξε για παρορμητικές κινήσεις που πηγάζουν από εσωτερική ανησυχία και όχι από γνήσια ανάγκη ή επιθυμία. Η δικτύωση και η φιλία κρύβουν ευκαιρίες για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας ένα θέμα καριέρας ή φήμης μπορεί να διαταράξει τα σχέδια ή να σε αναστατώσει, αλλά αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η στιγμή να ταρακουνήσεις πράγματα και να οργανώσεις στρατηγικές. Επιδίωξε να συντονίσεις την ανάγκη σου για αλλαγές ενώ πρόσεξε να μην κάνεις κάτι που δεν είσαι έτοιμη και προετοιμασμένη. Η συνηθισμένη ρουτίνα προκαλεί θλίψη και επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Αν είσαι μόνη, ενίσχυσε την κοινωνικότητα και καλλιέργησε τις φιλίες σου.

Δίδυμοι
Ένα μέρος σου αναζητά και λαχταρά την άνεση και τον λίγο επιπλέον προσωπικό χώρο και χρόνο, όμως μια απροσδόκητη κατάσταση ή συνειδητοποίηση μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα συναισθήματά σου. Οι σημερινές απογοητεύσεις μπορούν απλώς να υποδεικνύουν μια ανομολόγητη ανάγκη για αλλαγή ρυθμού για αυτό πάρε τον έλεγχο στα δικά σου χέρια. Η προσωπική γοητεία και η ελκυστικότητα λαμβάνουν μια πραγματική ώθηση και αυτό ενισχύει και σταθεροποιεί τη συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να βιώσεις ανησυχία ή επαναστατικά συναισθήματα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες διαταραχές σε σχέση με μια φιλία ή σύγχυση σχετικά με τα όρια, όμως ίσως είναι χρήσιμο να απομακρυνθείς αρκετά ώστε να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ανακαλύψεις νέους τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων που σε βαραίνουν. Καθώς οι ώρες περνούν αρχίζεις να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις περισσότερο την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Λέων
Η σημερινή εστίαση θα πρέπει να είναι σε νέα μοτίβα σχέσεων, αντί να υποχωρήσεις σε δυσλειτουργικά. Απόφυγε τις ιδιοτροπίες καθώς τα συναισθήματά σου διεγείρονται και φρόντισε να αλλάξεις ρυθμούς και να απαλλαγείς από κακές ή μονότονες συνήθειες. Καθώς οι ώρες προχωρούν το κέφι και η αισιοδοξία επανέρχονται για αυτό φροντίζεις να εξασφαλίσεις στον αγαπημένο σου μια καλή και υγιή ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, οι επικοινωνίες με πρόσωπα και φίλους του παρελθόντος σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Παρθένος
Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη να προσαρμόσεις τις ρουτίνες, τη φυσική κατάσταση ή τη δουλειά σου. Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να αλλάζεις τα πράγματα μια στο τόσο, έτσι ώστε να διατηρείς ακμαία την ψυχολογία και τις δυνάμεις σου. Μπορείς να εφεύρεις νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος. Εάν είσαι μόνη, οι σκέψεις του παρελθόντος πιθανά να σου δημιουργήσουν μια αναστάτωση.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα αλλά και οι ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές σου ανάγκες έναντι των πρακτικών με αυτήν τη διέλευση. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί επίσης να αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη και ίσως θα πρέπει να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για ένα διάλειμμα ή μια αλλαγή ρυθμού. Έχεις την τάση να προκαλείς επικίνδυνες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να καταλήξουν σε ένταση. Εάν είσαι μόνη, ψάχνεις απαντήσεις από το παρελθόν που ίσως δεν πάρεις ποτέ.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και έχεις μια φυσική ανάγκη να επαναφορτιστείς και να ανανεώσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ορατότητα αλλά για μια θεραπευτική απόσυρση και ψυχική ξεκούραση. Οι άνθρωποι είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν σήμερα συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου, με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Ωστόσο ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να σχετιστείς με τον ερωτικό σύντροφο σου ή και με τους θαυμαστές σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα, ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου για περισσότερη προσοχή στους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου, ώστε να οδηγηθείς στην πληρότητα και την ευτυχία. Αναζητάς περισσότερη ποικιλία και ψυχικό ενθουσιασμό αλλά η τάση να επαναστατείς ενάντια στη ρουτίνα μπορεί να προκαλέσει κάποια αναταραχή στο πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς η μέρα προχωρά η δίκαιη προσέγγιση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, σας φέρνει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια και άνοιξε νέες σελίδες μιας και σου δίνεται η ευκαιρία.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον επαγγελματικό ή δημόσιο τομέα σου, κάνοντάς σε να αναζητάς βελτιώσεις ή αλλαγές. Αισθάνεσαι λίγο επαναστάτρια απέναντι σε κανόνες που η ίδια δημιούργησες το πρώτο μισό της ημέρας και οι ιδιοτροπίες σου έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να κατανοήσεις τον λόγο πίσω από την ανησυχία και την ένταση σου και μην ξεσπάς αδικαιολόγητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες δραστηριότητες και κουβεντούλες με φίλους θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο αισιόδοξα.

Υδροχόος
Ένα μέρος σου σήμερα επαναστατεί απέναντι σε κανόνες ακόμα κι αν ήσουν εσύ αυτή που τους έχεις θέσει. Τα ανήσυχα συναισθήματα μπορεί να κυριαρχήσουν το πρώτο μισό της ημέρας και ίσως είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου για επιπλέον ενθουσιασμό, κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ανακινώντας λίγο τη ρουτίνα. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου είναι υπέροχα ειλικρινείς και ευχάριστες. Εάν είσαι μόνη, συναισθηματικά πέτα τη θλίψη από πάνω σου και εντόπισε ευκαιρίες που σου διαφεύγουν.

Ιχθείς
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητάς σου σε ωθεί να σκάψεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου και να εντοπίσεις εξαρτήσεις και ζητήματα υποστήριξης. Ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις απότομες ή σαρωτικές και μπερδεμένες κινήσεις. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και εκμεταλλεύσου όσο το δυνατόν πιο θετικά τη μέρα. Πρόσεξε και μην λες πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν αντιπροσωπεύουν τα πραγματικά συναισθήματά σου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης