Nail trends: Οι τάσεις για την Άνοιξη 2022

Ένα περιποιημένο και στιλάτο μανικιούρ πάντα τονώνει την αυτοπεποίθηση μας και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Τώρα λοιπόν που η άνοιξη πλησιάζει, πρέπει να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις στα νύχια την άνοιξη του 2022 για να διαλέξεις εκείνή που θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Παστέλ αποχρώσεις

απαλά ροζ νύχια νύχια άνοιξη 2022

Τα παστέλ και η άνοιξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένα! Αν λοιπόν θέλεις να βάλεις τα νύχια σου σε ανοιξιάτικο mood τότε ένα παστέλ μανικιούρ είναι η πιο γρήγορη λύση! Για παράδειγμα, χρώματα όπως το ροζ, το λιλά, το βεραμάν και το γαλάζιο είναι ότι πρέπει για αυτή την εποχή! Μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα όμπρε μανικιούρ σε παστέλ χρώμα αν θέλεις κάτι ιδιαίτερα μοντέρνο!

ροζ όμπρε νύχια

Γαλλικό μανικιούρ σε διάφορα χρώματα

γαλάζιο γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι διαχρονική αξία! Ωστόσο, τώρα που η άνοιξη έρχεται καλό θα είναι να το ανανεώσεις λίγο. Και η πιο ανοιξιάτικη ιδέα για γαλλικό μανικιούρ είναι να βάψεις τις άκρες αντί για λευκό σε κάποιο άλλο χρώμα. Μάλιστα, μπορείς να βάψεις κάθε νύχι και σε άλλο χρώμα αν θέλεις να κάνεις το μανικιούρ σου ακόμα πιο ιδιαίτερο.

γαλλικά νύχια πολύχρωμα νύχια άνοιξη 2022

Φλοράλ σχέδια

νύχια λουλουδάκια νύχια άνοιξη 2022


Αναμφίβολα, άνοιξη σημαίνει λουλούδια! Για το λόγο αυτό, ένα φλοράλ μανικιούρ είναι μια πολύ φρέσκια ιδέα για τα νύχια σου! Τα λουλούδια που θα επιλέξεις εξαρτώνται απολύτως από το δικό σου γούστο. Για παράδειγμα, μπορείς να διαλέξεις πολύχρωμα λουλούδια ή πιο μίνιμαλ ασπρόμαυρα λουλούδια.

νύχια ασπρόμαυρα λουλούδια

Off white νύχια

λευκά μακριά νύχια νύχια άνοιξη 2022

Το λευκό είναι ένα πολύ κομψό χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα νύχια. Ωστόσο, αν το λευκό σου φαίνεται πιο πολύ καλοκαιρινό παρά ανοιξιάτικο χρώμα προτίμησε ένα off white χρώμα στα νύχια σου. Με τον τρόπο αυτό τα χέρια σου θα δείχνουν πολύ περιποιημένα και κομψά!

οβάλ νύχια λευκά

Διαβάστε επίσης