Αυτή είναι η σύντροφος του Απόστολου Ρουβά

Για τον Απόστολο Ρουβά, γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα απο την εκπομπή “Πάμε Δανάη” δεν ξέρουμε πολλά πράγματα.

Τους τελευταίους μήνες τον παρακολουθούμε στο Survivor και ο ίδιος κρατα χαμηλούς τόνους, τόσο στο παιχνίδι όσο και στην προσωπική του ζωή την οποία κρατά μακρυα απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μόνο που, μεχρι στιγμής, αποκάλυψε είναι πως ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση.

«Ξέρω ότι το βιντεάκι στο έπαθλο επικοινωνίας θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “On time” η γυναίκα που “έκλεψε” την καρδιά του Απόστολου Ρουβά είναι η Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

Πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο ότι ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, ο Απόστολος Ρουβάς συμμετείχε στην αρχή της σεζόν στην εκπομπή “Dot” του ΣΚΑΙ με βίντεο, στέλνοντας τη στήλη του μαγνητοσκοπημένη από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης