H Bella Hadid στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής της – “Ο κόσμος έλεγε πως ήμουν η πιο άσχημη αδερφή”

Τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε καμπάνια μεγάλου οίκου ή πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας που η Bella Hadid δεν συμμετείχε, με το μοντέλο να βρίσκεται στην κορυφή του χώρου της.

Και όμως το μοντέλο, όπως έχει μοιραστεί αρκετές φορές στα social media, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ για πολλά χρόνια η σύγκριση με την αδερφή της, Gigi Hadid, τη διέλυε. 

Πρόσφατα, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως στην αρχή της καριέρας της, τα Μέσα την αποκαλούσαν “άσχημη αδερφή” της Gigi Hadid.

Μάλιστα, το 25χρονο μοντέλο αναφέρθηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις που της καταλογίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως όντως έχει υποβληθεί σε μία, την οποία έχει μετανιώσει.

Η Bella Hadid παραδέχθηκε πως σε ηλικία 14 ετών έκανε πλαστική στη μύτη της, ενώ σήμερα θα ήλπιζε να “είχε κρατήσει τη μύτη των προγόνων της”.

Ο κόσμος πιστεύει πως έχω καταστρέψει το πρόσωπό μου γιατί μία φωτογραφία μου από την εφηβική μου ηλικία έμοιαζε πρησμένη. Είμαι σίγουρη πως δεν μοιάζω όπως ήμουν στα 13, σωστά; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ filler. Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω πρόβλημα με τις πλαστικές, όμως δεν είναι για εμένα. Όποιος πιστεύει πως έχω ανορθώσει τα μάτια μου ή όπως λέγεται- είναι απλά ταινίες για το πρόσωπο. Το παλαιότερο τρικ στο βιβλίο”, είπε χαρακτηριστικά η Hadid για τις πλαστικές που δεν έχει κάνει.

Επιπλέον, το μοντέλο σημείωσε πως έχει το σύνδρομο του απατεώνα, νιώθοντας πως δεν αξίζει αυτά που έχει καταφέρει. “Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει, αλλά αυτό που εγώ έχω να πω είναι πως πάντα με παρεξηγούσαν από τον χώρο αλλά και οι άνθρωποι γύρω μου”, πρόσθεσε. Από την άλλη, η σύγκριση με την αδερφή της, Gigi, δεν τη βοήθησε καθόλου στην ψυχολογία της. “Ήμουν η πιο άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν τόσο κουλ όσο η Gigi, ούτε τόσο εξωστρεφής. Αυτά ήταν πραγματικά εκείνα που ο κόσμος έλεγε για εμένα. Και δυστυχώς όταν σου τα λένε τόσες φορές, πραγματικά τα πιστεύεις. Πάντα αναρωτιέμαι, πώς τα κατάφερε ένα κορίτσι με τις απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, προβλήματα με την εικόνα του, διατροφικές διαταραχές, που μισεί να το ακουμπάνε– τι έκανα σε αυτό τον χώρο; Όμως με την πάροδο των χρόνων έγινα μια καλή ηθοποιός. Φορούσα ένα χαμογελαστό πρόσωπο ή ένα δυνατό προσωπείο. Πάντα πίστευα πως έπρεπε να αποδείξω κάτι. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε το οτιδήποτε για το πώς είμαι, πώς μιλάω και πώς φέρομαι. Όμως, μέσα σε 7 χρόνια δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν ήμουν ποτέ αργοπορημένη. Κανείς δεν μπορεί να πει πως δε δουλεύω σκληρά”, υποστήριξε η Bella Hadid.

Διαβάστε επίσης