Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Πατούλη: « Έχει ψυχή, προχωρά και δεν κάνει τη χάρη σε κανέναν. Λυπάμαι που άλλες γυναίκες μιλούν τόσο άσχημα»

Ο Λάκης Γαβαλάς με μια μακροσκελή ανάρτησή του στηρίζει τη Μαρίνα Πατούλη και αναφέρει το αυτονόητο, ότι η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη είναι ελέυθερη να ζήσει όπως θέλει τη ζωή της.

Και όλα αυτά, γιατι μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βλάση Χολέβα, η Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο σχολιασμού για πολλούς. 

«Καλημέρα φίλοι μου… Σκρολάροντας στο κινητό μου, είδα στα parapolitika, μια δημοσίευση από εκδήλωση επιχείρησης στο Μαρούσι όπου εμφανίστηκε η Μαρίνα, έκανε κάποιες δηλώσεις και από κάτω δεκάδες σχόλια (ειδικά) γυναικών που χλευάζουν την εικόνα και τις δραστηριότητες της.

Παραθέτω εδώ 2 εικόνες γυναικών, που μπορεί σε άλλη συνθήκη να ήταν ακόμη και συγγενείς.
Η μια λέγεται Donatella Versace αδελφή του υπερταλαντούχου εκλιπόντος GIANNI VERCACE, και η άλλη είναι η Μαρίνα Σταυράκη, τέως Πατούλη… Θέλω να σταθώ στις εικόνες των 2 γυναικών και πήρα θέση γιατί η μια εκθειάζεται από την υφήλιο και η άλλη αποδοκιμάζεται από τη χώρα της… Φυσικά και δεν συμφωνώ με το λουκ με καμιά από τις δυο κι αυτό γιατί με άλλο λουκ θα ηταν πραγματικές θεές.
Μένω όμως στο ότι η δικιά μας Μαρίνα έχει ψυχή, προχωρά και δεν κάνει τη χάρη σε κανέναν να πέσει σε κατάθλιψη για αιτίες του παρελθόντος.

Όσον αφορά του τι θέλει με έναν νεώτερο για ερωτική ή άλλη σχέση, ελεύθερη γαρ, να μην ξεχνάμε πόσες χρόνια πατρεμένες, ακόμη και συνοδευόμενες απο τους συζύγους τους, την πέφτουν στα νεαρά γκαρσόνια… Ο δε υιός της, ας πάρει παραδείγματα από τον πατέρα προτίστως που είναι και το πιο σύνηθες πρότυπο των αγοριών.

Λυπάμαι που γυναίκες μιλούν τόσο άσχημα για άλλες γυναίκες. Χαρούμενη ερωτική Κυριακή Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης