Ζώδια Σήμερα 25/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να μετατρέψεις μια αγγαρεία σε ευχάριστη ενασχόληση ή ένα χόμπι σε κάτι πρακτικά χρήσιμο. Η μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα αυξάνει τις φιλοδοξίες και την επιθυμία σου να κάνεις το καλύτερο δυνατόν. Η συναισθηματική εστίαση μπορεί να είναι σε θέματα ευθύνης, απόδοσης και ακεραιότητας. Νιώθεις ότι ο ερωτικός σύντροφός σου αξίζει τα καλύτερα. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα σου.

Ταύρος
Η θέληση σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα είναι ισχυρή και βάζεις τη ζωή σου σε καλύτερη τάξη τώρα κι αυτό είναι μια μεγάλη ανακούφιση για σένα. Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να ρυθμίσεις τους περισπασμούς και να καταβάλλεις προσπάθεια για κάτι σημαντικό κυρίως στα εργασιακά. Είσαι πιο αισιόδοξη για θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή καθώς και πιο αυθόρμητη.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κεντράρεις στον εαυτό σου και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου δημιουργικά. Μπορείς να στοχεύσεις στο να δώσεις περισσότερη προσοχή στην εσωτερική σου φωνή αντί στις μεταβλητές αντανακλάσεις των ανθρώπων στη ζωή σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου το πρώτο μισό της ημέρας και αναζητάς ισορροπία και προοπτική. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα προκαλείται λίγο περισσότερη ένταση.

Καρκίνος
Είσαι καλύτερα σήμερα με ήρεμες, παραγωγικές δραστηριότητες και υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στα όνειρα και τις βαθιά κρυμμένες επιθυμίες σου. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε ενθαρρύνει να οργανώσεις ή να τακτοποιήσεις έναν τομέα της ζωής σου. Έχεις μάθει να εγκαταλείπεις μέρος των προσκολλήσεων σου και θέλεις να κάνεις τα πάντα μόνη σου. Είναι μια καλή περίοδος για να δώσεις περισσότερη έμφαση στην προσωπική και ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Υπάρχει έντονη αφοσίωση όταν πρόκειται για ένα πρόγραμμα υγείας ή φυσικής κατάστασης και δουλειάς σήμερα. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αργότερα σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να φροντίσεις τις επιχειρήσεις σε επίπεδο λεπτομερειών. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς και να φροντίσεις μικρά πράγματα που κρατούν πάντα. Καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να ελέγχεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Υπάρχουν ευκαιρίες να αφήσεις το φως σου να λάμψει σήμερα με συγκρατημένο τρόπο, καθώς οι άνθρωποι βλέπουν την αφοσίωση σου. Η πίστη κάποιου σε σένα σε ενθαρρύνει να ανθίσεις. Μπορεί να μην είναι μια μέρα να βάλεις όλα σου τα χαρτιά στο τραπέζι, αλλά ένα μικρό μυστήριο στην αύρα σου μπορεί κάλλιστα να είναι θετικό για σένα. Οι ήσυχες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες είναι στο επίκεντρο κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. Επενδύεις στον εαυτό σου κι αυτό ενισχύει τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Ζυγός
Είσαι ευχάριστα απασχολημένη σήμερα και το να αφιερώνεις την προσοχή σου σε μια ειδική ενασχόληση ή συζήτηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η λήψη μέτρων για να νιώσεις πιο ασφαλής και άνετη είναι μια θετική εστίαση. Το δεύτερο μισό της ημέρας σε βρίσκει να έχεις ανάγκη από ησυχία, άνεση ή εξοικείωση με τη Σελήνη να βρίσκεται στον οικογενειακό και ψυχικό σου τομέα. Εάν είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει.

Σκορπιός
Απολαμβάνεις ιδιαίτερα να εστιάζεις σε μια ειδική ενασχόληση τη φορά. Η μέρα είναι πιθανό να γίνει πιο πολυάσχολη όσο προχωρά. Ενώ τείνεις να θέλεις να παραμείνεις ριζωμένη και στην άκαμπτη πλευρά το πρώτο μισό της ημέρας, η περιέργεια σου αυξάνεται όσο κυλά η μέρα και είσαι έτοιμη να διαφοροποιηθείς. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται κι έτσι είναι ευκολότερο να διαχειριστείς συναισθηματικά θέματα.

Τοξότης
Υπάρχει καλή ενέργεια για αποφάσεις σήμερα και η συνεργασία με κάποιον είναι παραγωγική. Υπάρχει πραγματικό κίνητρο για να κερδίσεις χρήματα ή να προωθήσεις τους επιχειρηματικούς στόχους σου. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου αργότερα, έχεις την τάση να στρέφεις τη συναισθηματική σου προσοχή στο να χτίσεις και να αναπτύξεις κάτι σημαντικό για σένα. Επίλεξε να ασχοληθείς με ευχάριστες ή διαφορετικές δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Μπορείς να αποσυρθείς λίγο στο πρώτο μισό της ημέρας κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο, καθώς κάνεις ένα βήμα πίσω από υπερβολικά ανταγωνιστικές καταστάσεις. Νιώθεις πιο παραγωγική και δραστήρια για αυτό και ξεχωρίζεις στα εργασιακά. Επίσης αναλαμβάνεις έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο ή να είσαι σε θέση να αναλάβεις την ηγεσία για τη φροντίδα κάποιου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον αρκεί να βάλεις μέτρο στις ευαισθησίες σου.

Υδροχόος
Υπάρχει συγκεντρωμένη ενέργεια για να παίξεις σήμερα, καθώς νιώθεις αρκετά αφοσιωμένη σε μια επιδίωξη. Θα μπορούσες να νιώσεις επίσης πιο αισιόδοξη για μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο. Αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερο από το συνηθισμένο συναισθηματικό χώρο ή ακόμα και λίγη ανωνυμία. Αφιέρωσε ωστόσο χρόνο στον αγαπημένο σου και μην ανοίγεις νέα μέτωπα.

Ιχθείς
Οι ευθύνες είναι στο μυαλό σου καθώς ξεκινάς τη μέρα και είσαι σε θέση να λύσεις προβλήματα και να ορίσεις στόχους. Οι ενέργειες τείνουν να διευκολύνουν να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις και να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Νιώθεις ικανοποίηση υποστηρίζοντας άλλους ή λαμβάνοντας υποστήριξη. Η μέρα ωστόσο σου παρέχει αναψυχή και μπορείς να την απολαύσεις με τον αγαπημένο σου ή αντίστοιχα να φλερτάρεις.

Διαβάστε επίσης