Σοκαρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν μπορεί…Δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου»

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, με τον πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία.

Η ηθοποιός, με μια ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εκφράσει τη θλίψη και την οργή της, για όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω πώς να νοιώσω και κυρίως δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου… Δεν θα καταλάβω ποτέ πως οι λίγοι έχουν καταφέρει να επιβληφθούν στους πολλούς. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κακό καταφέρνει να κυριαρχεί. Γιατί το καλό δεν θριαμβεύει, γιατί η αγάπη δεν είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς τους λίγους με την πολλή δύναμη?

Δεν καταλαβαίνω γιατί κατασκευάζονται όπλα, γιατί η ελευθερία δεν είναι αυτονόητη, γιατί η ειρήνη και η ομόνοια δεν είναι ο αυτοσκοπός όλων των ηγετών? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Κάθε μέρα προσευχόμαστε για διαφορετικό μέρος στον πλανήτη. Κάθε μέρα προσευχόμαστε για μια ακόμα κοινωνική ομάδα γιατί μια άλλη της επιτίθεται. Είμαστε σε πόλεμο του κακού με το καλό.

Ας προσευχηθούμε να νικήσει το καλό όπως γινόταν στα παραμύθια που μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά. Δεν μπορεί… Δεν μπορεί να μην κερδίσει το καλό… Δεν μπορεί…», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης