Συγκλονίζει η Τουρκάλα Youtuber, Irem Ay, που ξυλοκοπήθηκε απο τον σύντροφο της (photos)

Σοκ έχει προκαλέσει, η διάσημη Τουρκάλα YouTuber Irem Ay, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό της – ο οποίος τράβηξε τις φωτογραφίες αφού τη χτύπησε – και κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε συστηματικά επί τέσσερα χρόνια.

Πριν μερικές ημέρες, ένας λογαριασμός στο Instagram ανάρτησε τρεις φωτογραφίες με την Irem Ay -στην πρώτη η ίδια κρατά τυλιγμένο το χέρι της και στο πάτωμα υπάρχουν αίματα, ενώ στις άλλες δύο, ο σύζυγός της ποζάρει δίπλα της χαμογελαστός, ενώ εκείνη είναι λιπόθυμη, με μελανιές στο σώμα της.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, o σύζυγός της Berkay Saner την κακοποιούσε συστηματικά για 4 χρόνια και μάλιστα την εκβίαζε ότι θα την ρεζιλέψει στο διαδίκτυο και θα μάθουν όλοι ότι «τρώει ξύλο από τον άντρα της».

«Δεν θα μπορέσετε να μας εκφοβίσετε βασιζόμενοι στα χρήματα και το επώνυμό σας», γράφει μεταξύ άλλων η λεζάντα στην ανάρτηση. «Στην Αλικαρνασσό, στο Μαϊάμι ή στην Κωνσταντινούπολη, όπου κι αν πάτε, θα ντρέπεστε».

Η 28χρονη απευθύνθηκε σε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης και έλαβε διαταγή ασφαλιστικών μέτρων κατά του Berkay Saner και της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης