Ζώδια Σήμερα 21/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου σε προσωπικό επίπεδο αυξάνεται και γίνεται ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά. Η επιβράβευση ανώτερων σου στα εργασιακά για την προσπάθεια που καταβάλεις καθημερινά ανεβάζει την αδρεναλίνη και την αυτοπεποίθησή σου. Μην αφήνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου να βαλτώνει. Βρες τρόπους να την κρατάς πάντα ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Ταύρος
Έλεγξε σήμερα κάθε λεπτομέρεια προτού προχωρήσεις σε δραστικές λύσεις στις υποθέσεις σου και μην παίρνεις αποφάσεις που δεν έχεις μελετήσει κάθε ενδεχόμενο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά χρειάζονται υπομονή και ψυχραιμία, καθώς είναι προσωρινά. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου και μην βάζεις σε προτεραιότητα μόνο τα δικά σου συναισθήματα και τις ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την ψυχή σου σε φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και φρόντισε να είσαι ο εαυτό σου.

Καρκίνος
Μείνε μακριά από ό,τι νιώθεις να σε καταπιέζει και ακολούθησε το δικό σου πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό προσωπικό χρόνο. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου στα εργασιακά χρειάζονται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Υπάρχουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο απόψε στον σύντροφό σου και κάνε μια συζήτηση μαζί του που να αφορά στο κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να μην μείνεις μέσα για κανένα λόγο. Σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Λέων
Αρκετά αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και οι υποθέσεις σου φαίνεται να έχουν κολλήσει. Δείξε ψυχραιμία και επιμονή και να είσαι βέβαιη πως θα κάνεις αυτό που πρέπει. Προγραμμάτισε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και παράμεινε πιστή στα όσα πιστεύεις και επιδιώκεις. Οι απόψεις των άλλων δεν θα πρέπει να σε επηρεάσουν. Η υπερτονισμένη γοητεία σου και ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπεις δεν αφήνει αδιάφορο τον σύντροφό σου, αλλά και κανέναν.

Παρθένος
Βάλε τα όριά σου σε αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου και βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και τα σχέδια. Αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών σου ή κάνε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα, προκειμένου να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου αλλά και τις αντοχές σου. Διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας τις αναφορές σε παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, σε περιμένουν ευχάριστα νέα το επόμενο διάστημα, νέες γνωριμίες και ευχάριστες δραστηριότητες.

Ζυγός
Η στασιμότητα που επικρατεί στις υποθέσεις σου σήμερα σου προκαλεί εκνευρισμό. Διατηρήστε την υπομονή σου και απόφυγε ξεσπάσματα θυμού κι απογοήτευσης. Μείνε πιστή στα σχέδια και τις επαγγελματικές σου επιλογές όσο κι αν κάποιες εξελίξεις σε αποδιοργανώνουν προσωρινά. Ερωτική και ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βραδιά με τον σύντροφό σου, μιας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε εντυπωσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και μην ασχολείσαι με γνωριμίες που δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σου.

Σκορπιός
Πρόσθεσε λίγο αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου και διατήρησε την κοινωνικότητά σου σε όλα τα επίπεδα. Άλλαξε συνήθειες και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου χρειάζονται διαρκή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν, για αυτό συγκεντρώσου και συνέχισε εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς. Ο ερωτισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα ανανεώνει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι κανείς και τίποτα δεν σε πτοεί.

Τοξότης
Δέξου και αξιοποίησε κατάλληλα τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν και εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Έλεγξε το άγχος στα εργασιακά και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Παρά τις αντιξοότητες μπορείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα διευκολύνουν τους στόχους σου ή θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σου, σου παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο ή να επιδιώξεις μια επανένωση σήμερα είναι ευκαιρία να δράσεις.

Αιγόκερος
Μείωσε την ένταση και το άγχος και απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν από μόνες τους. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις όμως κράτα και μικρό καλάθι. Σε όλα αυτά που σου υπόσχονται υπάρχει μια δόση υπερβολής ή και εκμετάλλευσης. Βρείτε από κοινού με τον σύντροφό σου τις λύσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, καιρός να αντιληφθείς πως αδικείς τον εαυτό σου και πως πρέπει να του προσφέρεις περισσότερη αγάπη.

Υδροχόος
Ξεκινά μια ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδος για τα σχέδιά σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Κάνε τις σωστές επιλογές παραμερίζοντας για λίγο το συναίσθημα. Καλό θα ήταν να κρατούσες ωστόσο το στόμα σου κλειστό και να μην κοινοποιείς ακόμα τις σκέψεις σου στα εργασιακά. Ο ρομαντισμός και το πάθος δεν λείπουν από τη σχέση με τον σύντροφό σου. Εμπλούτισε αυτά τα απαραίτητα συστατικά και θα νιώσεις ακόμα πιο καλά. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις οριστικά τις σελίδες του παρελθόντος και να γράψεις έναν πρόλογο σε ένα νέο βιβλίο.

Ιχθείς
Χαλιναγώγησε και μετρίασε την ανάγκη σου για αλλαγές έως ότου βεβαιωθείς πρώτα εσύ για κάθε συνέπεια και αποτέλεσμα. Προγραμμάτισε και συνεργάσου με τα κατάλληλα πρόσωπα στα εργασιακά. Έτσι θα αποδώσεις καλύτερα. Η σχέση με τον σύντροφό σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον μπορείς να τον εμπιστευτείς και να κάνεις όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Είτε καταλήξουν σε κάτι σοβαρό είτε όχι θα αποκτήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης