Ζώδια Σήμερα 20/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και ενδιαφέρεσαι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και την ηρεμία σου. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας αυτή η επιδίωξη δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ίσως νιώσεις λίγο καταβεβλημένη από ευθύνες και εργασιακές υποχρεώσεις, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις από μια πρόσφατη γνωριμία ανεβάζει τη διάθεση σου.

Ταύρος
Δεν είναι κακό πότε πότε να δέχεσαι τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων. Κάτι θετικό να είσαι βέβαιη πως θα αποκομίσεις. Η μέρα σου σε γενικές γραμμές περνά όμορφα χωρίς πολλές σκοτούρες και περίπλοκες σκέψεις. Άσε τον αυθορμητισμό και τη φαντασία σου να αναλάβουν δράση έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι και με τον εαυτό σου σήμερα. Τις απογευματινές ώρες δέχεσαι αρκετά ευχάριστα τηλεφωνήματα και ειδήσεις.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου σημείο για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις όμορφα και κυρίως να ξεκουραστείς.
Πάρε πρωτοβουλία και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σου.

Καρκίνος
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ρομαντική φαντασία σου μπορεί να δημιουργήσει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό εμπιστεύσου την. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου και θέσε νέους στόχους.

Λέων
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις κάθε λεπτό της ημέρας. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η γοητεία που ασκείς επάνω του δεν του επιτρέπει να σου αρνηθεί τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι σήμερα να περάσεις όμορφα, να συναντήσεις και να συναναστραφείς κυρίως αισιόδοξους και θετικούς ανθρώπους.

Παρθένος
Είσαι σε υπέροχη φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να επαναφέρεις μια ασχολία ή μάθηση του παρελθόντος στην καθημερινότητά σου, κάτι που τότε σου έδινε χαρά και θέλεις να την ξανανιώσεις. Κατανόησε τα προβλήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα των συναισθηματικών σου για σήμερα τουλάχιστον φαίνεται να το έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και να δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου.

Ζυγός
Η ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θαυμάζεις σήμερα φαίνεται να είναι ανάγκη σου. Η προσαρμοστικότητά σου, αν όχι πάντα, σε προστατεύει από προβλήματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να κανονίσεις να γευματίσεις με αγαπημένους φίλους και να ανοιχτείς απέναντι σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες, μάθηση, διασκέδαση και διεύρυνση των στόχων σου. Μπορείς να αντλήσεις από το παρελθόν ιδέες και να τις ανακυκλώσεις και να προχωρήσεις με πιο βελτιωμένους τρόπους τη διεκδίκησή τους. Η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο, σου εμπνέει πάθος και συναισθηματική ασφάλεια, αφού μόνο καλά μπορείς να περάσεις σήμερα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι δεν μπορεί να σου αντισταθεί, για αυτό διεκδίκησέ το.

Τοξότης
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες έως και ιδανικές για μάθηση, ανταλλαγή και δημιουργία. Οι απόψεις σου μπορούν να βρουν το κατάλληλο και ευχάριστο κοινό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ικανότητές σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως και που θα εμπεριέχουν λίγη ξεχασμένη πολυτέλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου επιτρέπει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους χωρίς όμως να ενθουσιάζεσαι.

Αιγόκερος
Μπορείς να περάσεις σήμερα περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό σου κόσμο, να βρεις πρόσβαση στη διαίσθησή σου και να εξερευνήσεις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Μην ξεχνάς και μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου που το τελευταίο διάστημα μόνο σε στηρίζει. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση πλέον να ξέρεις και να αναγνωρίζεις αυτά που χρειάζεσαι έτσι ώστε να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα και ποιοτικά άτομα που σου ταιριάζουν.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να αποφύγεις τους τοξικούς, απαισιόδοξους και αδρανείς ανθρώπους. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει όμως κι εσύ δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως κι εκείνος χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ενθουσιασμένη και να δείχνεις με νέες γνωριμίες, όσο κι αν δείχνεις πως είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις πάντα κάνεις μια δεύτερη αρνητική σκέψη.

Ιχθείς
Η εδραίωση σωστών σχέσεων στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι σημαντική για αυτό και γίνεσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει κάνει κάποιο πρόγραμμα για σήμερα προκειμένου να σε πλησιάσει και να σε γοητεύσει. Ακολούθησέ τον και να είσαι βέβαιη πως θα περάσεις πολύ καλά.
Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα που θα ικανοποιήσουν και θα ευχαριστήσουν μόνο τον εαυτό σου τουλάχιστον για σήμερα.

Διαβάστε επίσης