Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για τη συνέντευξη στον Σάκη Ρουβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να περιγράψει για πρώτη φορά το παρασκήνιο γύρω από τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή `της, «Χαμογέλα και Πάλι».

Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας: «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι αίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά»

Αυτές του οι δηλώσεις ξεσήκωσαν ένα κύμα αντιδράσεων. Με αρκετούς καλλιτέχνες να τάσσονται εναντίον του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της, πήρε θέση και μίλησε για το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον τραγουδιστή λέγοντας: «Επειδή μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν υπονοούμενα και ξεκάθαρα άφησαν να εννοηθούν κάποιοι στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στη δική μας εκπομπή, ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν στημένο, σκηνοθετημένο, κανονισμένο σε σχέση με τη δίκη.

Σε σχέση με τη συνέντευξη ακούω την κριτική. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν σας άρεσε ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρόλο που εγώ ένιωσα ότι έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου, το ομολογώ. Θεώρησα ότι αυτό που οφείλω να κάνω είναι την ερώτηση που κανείς δεν του έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό. 

Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις, τη μία στην Ναταλία Γερμανού μέσω Skype και άλλη μία που πήγε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ήταν λοιπόν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας και λέγαμε έχει ήδη εμφανιστεί δυο φορές ο Σάκης, τι άλλο να πούμε;

Πού να ξέραμε ότι θα βρίσκαμε! Δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στο πλατό. Και εμείς χαρήκαμε γιατί γνωρίζουμε ότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά στο πλατό. Πριν τη συνέντευξη κάναμε μια μικρή συζήτηση, τύπου να πούμε λεπτομέρειες για τη συναυλία. Από εκεί και πέρα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω και πως θα καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι κανείς δεν τον ρωτάει, ρώτησα, απάντησε ο άνθρωπος εκτενώς με τον τρόπο που απάντησε και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να αξιολογήσει την απάντηση που έδωσε».

Διαβάστε επίσης