Ζώδια Σήμερα 19/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Με τις σημερινές διελεύσεις ίσως να θέλεις να αντλήσεις ιδέες και έμπνευση από τους άλλους και ευκαιρίες να το κάνεις αυτό προκύπτουν μέσω δικτύων, ομάδων και φίλων. Η ισορροπία μεταξύ των συναισθημάτων και του μυαλού σου σήμερα σε βοηθά να εκφραστείς καλύτερα και να εξαλείψεις τις διαφορές ή να κάνεις συνδέσεις. Ακόμη και με μικρές χειρονομίες ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να ικανοποιείται και να στο ανταποδίδει. Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και εσύ δίνεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικές προτεραιότητες και λεπτομέρειες. Ωστόσο μπορεί να δυσκολευτείς να αγνοήσεις τη φροντίδα των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα τείνεις προς την εσωστρέφεια και τη μοναξιά δουλεύοντας στα παρασκήνια, προετοιμαζόμενη, χτίζοντας εσωτερική δύναμη. Εξετάζεις τα οικονομικά, την αυτοεκτίμηση, τα ταλέντα και τους πόρους σου με νέους τρόπους.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου και εκτιμάς τον ελεύθερο χρόνο σου και τις εγκάρδιες αναζητήσεις σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου χωρίς πίεση, παίζοντας με ιδέες. Μπορεί να υπάρξουν ζωηρές και προκλητικές ανταλλαγές που σε εμπνέουν και ανανεώνουν το πνεύμα σου. Ο ιδέες σου είναι πρωτότυπες και αξίζει να τις ακολουθήσεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και εσύ αναζητάς περισσότερη άνεση, οικειότητα και ησυχία. Είναι μια καλή στιγμή για να ρίξεις τους τόνους και να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι προσωπικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Είσαι σε θέση να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και ενδιαφέρεσαι ενεργά να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με τους άλλους. Είναι μια καλή μέρα για να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια των άλλων και μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να είναι αναζωογονητική σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευνοούμενα τώρα είναι η μάθηση, η καθοδήγηση, οι συμβουλές και η ανταλλαγή ιδεών. Οι αλληλεπιδράσεις σου είναι ιδιαίτερα ζωηρές αλλά και παραγωγικές.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση του ηλιακού 2ου οίκου σου προτιμάς να φτιάξεις ή να χτίσεις κάτι παρά να πρωτοπορείς. Οι σωματικές σου ανάγκες και επιθυμίες άνεσης είναι στο προσκήνιο. Μιλάς πρόθυμα για πρακτικά ζητήματα και θα μπορούσες να βρεθείς σε εξαιρετική θέση να εστιάσεις σε αυτό που αγαπάς να κάνεις, κυρίως λόγο της αυξημένης αποδοχής του εαυτού σου. Τα οικονομικά συμφέροντα ευνοούνται καθώς και η συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Το βρίσκεις πολύ φυσικό να αναζητάς κανάλια για να εκφραστείς σήμερα και είναι μια καλή στιγμή να συνδεθείς με άτομα ή έργα που αγαπάς. Οι συζητήσεις είναι εμπνευσμένες και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για προσωπικές απολαύσεις. Ο ερωτικός σου σύντροφος λειτουργεί υποστηρικτικά απέναντί σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου κρύβει εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα υπογραμμίζει την ανάγκη σου για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Είναι επίσης καλή στιγμή για να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα της προσωπικής σου ζωής. Ωστόσο οι συζητήσεις είναι υποστηρικτικές κυρίως με αυτούς που εμπιστεύεσαι. Η βοήθεια είναι ικανοποιητική και μπορεί να βιώσεις νέα συναισθήματα έμπνευσης σχετικά με τις καθημερινές σου υποθέσεις, τις υπηρεσίες, την εργασία ή τα προγράμματα ευεξίας. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά νόημα.

Τοξότης
Είσαι πιο δημιουργική και πιο άνετη όταν πρόκειται να εκφραστείς σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις πνευματική συντροφιά ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές, αλλά αυτό φαίνεται να το απολαμβάνεις. Γοητεύεις τους άλλους με τα λόγια και τις ιδέες σου περισσότερο από το συνηθισμένο κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεγαλύτερη ευκολία. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση απόλαυσε τη μέρα και αναθέρμανε συναισθήματα και πάθος.

Αιγόκερος
Με τις σημερινές διελεύσεις είναι ικανοποιητικό το να έχεις στο μυαλό σου έναν στόχο, ώστε να μπορείς να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε σημαντικές εργασίες και ιδέες. Οι συζητήσεις είναι προσγειωμένες και πολύτιμες και είναι μια καλή στιγμή για να χτίσεις μια ισχυρότερη αίσθηση της σύνδεσης. Αισθάνεσαι ικανοποίηση για τον τρόπο που χειρίζεσαι αισθηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και νιώθεις πιο σίγουρη και άνετη με τον εαυτό σου. Είναι μια καλή μέρα για να εκφραστείς και να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ή για μια αλλαγή σκηνικού. Ευνοϊκές κριτικές ή σχόλια μπορούν να φτάσουν για τη δουλειά, τη δημιουργικότητα ή τη διορατικότητά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της. Αν είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες βοηθούν στο να ανέβει η ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα η ανάγκη να παρατηρείς και να σχολιάζεις είναι σε πρώτο πλάνο. Ελκύεσαι από εκείνα τα πράγματα που κινητοποιούν τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε να νιώσεις πιο άνετα με τον εσωτερικό κόσμο σου. Η βελτίωση της ζωής στο σπίτι μπορεί να συνδεθεί με ένα καλύτερο εισόδημα ή μια πιο υγιή στάση απέναντι στα χρήματα και τα ταλέντα. Είσαι έτοιμη να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μια αναπάντεχη γνωριμία σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Διαβάστε επίσης