Άννα Μενενάκου: «Μου είπε, θα σε σβήσω από τον χάρτη… Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα»

Η Άννα Μενενάκου ήταν καλέσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου και αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

«Στο χώρο δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παρά βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα. Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα που να κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα, “Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με”. Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα, σκέφτηκα “πως θα το πω στη μαμά μου αυτό;” γιατί θα στεναχωρηθεί.

Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, “εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;”, ε δε βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στο χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες όταν ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, “δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από το χάρτη”. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια..» ανέφερε η Άννα Μενενάκου.

Διαβάστε επίσης