Τρελά ερωτευμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο Μπεν Αφλεκ και το δείχνει (Φώτο και βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Λος Αντζελες με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Marry Me» στην οποία πρωταγωνιστεί η 52χρονη τραγουδίστρια με τον Όοουεν Γουίλσον. Τα φλας άστραψαν για την λαμπερή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και για τις τρυφερές τους στιγμές μπροστά στις κάμερες.

H Tζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μίνι νυφικό του οίκου Giambattista Valli από τη συλλογή «Love», η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και πρόκειται για την πρώτη bridal collection του brand. Το look της ολοκλήρωσε με παπούτσια Jimmy Choo.

Τα φλας άστραψαν για την λαμπερή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και για τις τρυφερές τους στιγμές μπροστά στις κάμερες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Αφλεκ στο κόκκινο χαλί

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Δεν θέλω να πω πολλά», σημείωσε πρόσφατα η Λόπεζ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone.


«Προσπαθώ να μην λέω πολλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό. Το πώς θα το προστατεύσουμε και θα ζήσουμε τη ζωή μας — τι να μοιραζόμαστε και τι όχι — είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κατακτήσαμε με τα χρόνια», πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αν και έχει παντρευτεί στο παρελθόν άλλες τρεις φορές, δηλώνει σίγουρη ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι ο τέλειος άνδρας για εκείνη. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Αφλεκ στο κόκκινο χαλί

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν το 2004.

Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα βίντεο κλιπ της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Αφλεκ στο κόκκινο χαλί

«Είναι αστείο γιατί με τον Μπεν ήμασταν μαζί και τόσο ερωτευμένοι. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά ταυτόχρονα συνέβαινε όλο αυτό, που μας κατέκριναν, και κατέστρεψε πραγματικά τη σχέση μας, επειδή ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε τότε ποια ήταν πραγματικά τα σημαντικά στη ζωή» είπε η Λόπεζ για την αιτία του χωρισμού τους.

Διαβάστε επίσης