Ζώδια Σήμερα 12/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Αισθάνεσαι αποφασισμένη να φέρεις τάξη και αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις, όμως μπορείς να οδηγηθείς σε αλλαγές ή να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. ‘Έχεις έντονη την ανάγκη και την επιθυμία να ξέρεις ότι το μέλλον είναι σχετικά ασφαλές, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία όμως θα πρέπει να βρεις τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Λάβε υπόψη σου ότι η βιαστική εκτέλεση των καθηκόντων σου θα σε οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες με τη σημερινή αντίθεση Σελήνης – Άρη. Έλα σε επαφή με τις αληθινές σου επιθυμίες πριν προχωρήσεις στη δράση. Ωστόσο η σημερινή μέρα είναι δυνατή για επικοινωνία με ζεστούς και θετικούς τρόπους. Είσαι προστατευτική με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και μπορείς να δείξεις τη στοργή σου μέσω της καθοδήγησης ή των οδηγιών σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους που έχουν τη διάθεση να καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και νιώθεις ευχάριστα υπομονετική με αυτήν τη διέλευση, καθώς οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή τον σεβασμό. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις μέχρι να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Για αυτό είναι προτιμότερο να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και να μην αναλώνεσαι άσκοπα συναισθηματικά.

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο. Ωστόσο οι διαφορές και οι προβληματικές περιοχές βρίσκονται σε έντονη εστίαση και μπορεί να μην μπορείς να δεις γύρω σου. Οι φιλίες και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και διαρρέουν σήμερα υποστηρίζουν την ανάπτυξη και τη βελτίωσή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται και αν είσαι μόνη συναισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και κάνεις ένα βήμα πίσω από τη συνηθισμένη δραστηριότητά σου. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, αλλά το να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου θα πρέπει να είναι σε προτεραιότητα. Οι επικοινωνίες και οι πληροφορίες που λαμβάνεις προάγουν τους στόχους καριέρας ή της υγείας σου. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τα όσα αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ευθυνών σου και είσαι σε μια παραγωγική, προσανατολισμένη στους στόχους σου σκέψη σήμερα και αύριο. Μια αντίθεση Σελήνης – Άρη αργότερα σήμερα, μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Στην ιδανική περίπτωση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή αλλά πρόσεξε μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες. Μικρές επίσης απογοητεύσεις μπορεί να αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και αναζητάς χαλαρές και εύκολες δραστηριότητες. Ενώ μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις σε προσωπικά σχέδια συναντάς κάποιες αντιστάσεις κι αυτό πιθανά να σου δημιουργήσει μια μικρή απογοήτευση. Μια σύνδεση ή κάποιες πληροφορίες φωτίζουν το δρόμο σου για μια δημιουργική, εκπαιδευτική ή ρομαντική αναζήτηση. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, σκέψεις του παρελθόντος σου προκαλούν μια μικρή θλίψη.

Σκορπιός
Η Σελήνη ενθαρρύνει την πιο ανάλαφρη, πιο αυθόρμητη πλευρά σου σήμερα. Αυτή η διέλευση δεν αφορά μόνο στην απόδραση από το συνηθισμένο, αλλά έχει να κάνει με την επέκταση των εμπειριών ή του μυαλού σου. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη αργότερα σήμερα μπορεί να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου. Η συναισθηματική ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς προτιμάς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και είσαι πιο παρατηρητική από ότι συνήθως, βλέποντας πλευρές των καταστάσεων που διέφυγαν της προσοχής σου στο παρελθόν. Μια ένταση που δημιουργείται αργότερα σε παρακινεί να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ή ιδιωτικό θέμα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια συνάντηση ή αποκάλυψη που θα σε ωθήσει να εργαστείς σε κοινούς σκοπούς με κάποιον.

Αιγόκερος
Σήμερα έχεις την τάση να αναζητάς περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου κι αυτό περιλαμβάνει το να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σου. Ο Άρης ενθαρρύνει την ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η Σελήνη διεγείρει μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα φέρνοντάς σε πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, δεν χρειάζεται να νιώθεις απογοήτευση γιατί το επόμενο διάστημα θα προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον δρόμο σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και την επιθυμία να είσαι χρήσιμη. Αν και μπορεί να είναι μια καλή περίοδος να βελτιώσεις τη ζωή σου με μικρές αλλαγές, υπάρχει αρκετή πίεση ή ένταση που θα καταλήξει να μειώνει την παραγωγικότητά σου. Μην αγνοείς τα κίνητρά σου στα εργασιακά που θα φέρουν σταδιακή βελτίωση. Το συναίσθημα είναι έντονο καθώς και οι σκέψεις του παρελθόντος.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον δημιουργικό σου τομέα φέρνει περισσότερο φως και λάμψη στην προσωπικότητά σου. Είναι μια καλή μέρα για χαλάρωση και αναψυχή ή άλλες μορφές αναζωογόνησης. Η έκφραση του εαυτού σου και η κοινή χρήση μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη. Ωστόσο η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο οδηγεί σε γρήγορες αντιδράσεις και πιθανά σε εντάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης