Δες το face roller που χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου για αντιγήρανση

Η Κατερίνα Καινούργιου ως γνωστή beauty addict το γνωρίζει πολύ καλά, πως τα face roller είναι μία κατηγορία στο skin care με ταχεία ανάπτυξη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι face roller, με ημιπολίτιμους λίθους, σε διαφορετικά σχήματα για να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες. 

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε ένα tool με δύο κεφαλές, ιδανικό για ανόρθωση του προσώπου. Οι διπλές κεφαλές βοηθούν πολύ στην ανόρθωση του οβάλ του προσώπου. 5-10 λεπτά μασάζ κάθε μέρα είναι αρκετά για να δείτε την όψη του προσώπου σας να αλλάζει.  

Κατερίνα Καινούργιου facer roller

Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι ανοδικές έτσι ώστε να ενεργοποιήσετε τη μικροκυκλοφορία και να οξυγονωθεί καλύτερα η επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πολύ ευεργετικό και για την αντιμετώπιση των οιδημάτων, γύρω από τα μάτια.Μπορείτε να το δουλέψετε στο σαγόνι, τα μάγουλα και την περιοχή γύρω από τα φρύδια. Μάλιστα, για να κάνετε ένα μίνι lifting, στρέψτε το προς τα μαλλιά σας με τη λαβή προς τα πάνω. Plus, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πάνω από τη sheet mask σας, για να βοηθήσετε τα συστατικά της να εισχωρήσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα σας.

Διαβάστε επίσης