Η Χέιλι Μπίμπερ:«Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά θεωρώ ότι η κατάλληλη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα»

Μετά τα άπειρα δημοσιεύματα που θέλουν την Χέιλι και τον Τζάστιν Μπίμπερ να περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, το μοντέλο ξεκαθαρίζει πως αν και θα ήθελε πάρα πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η 25χρονη σύζυγος του Μπίμπερ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό WSJ και αναφέρθηκε στις φήμες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα και την θέλουν έγκυο.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά θεωρώ ότι η κατάλληλη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Αν και συνήθως προγραμματίζω τα πάντα στη ζωή μου, ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα έρθει απροειδοποίητα. Θεωρώ ότι ιδανικά θα προσπαθήσουμε σε λίγα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως έτσι κι αλλιώς μια τέτοια διαδικασία δεν επιτυγχάνεται απαραίτητα από τη μία στιγμή στην άλλη. «Για αυτόν τον λόγο δεν το αποκαλούν και “προσπάθεια”; Δεν ξέρεις πόσο καιρό μπορεί να σου πάρει», δήλωσε.

Όπως και να ‘χει, ξεκαθάρισε πως το 2022 σίγουρα δεν θα είναι η χρονιά τους, καθώς υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες που πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν.

«Θα ήταν λίγο βιαστικό, σίγουρα η χρονιά αυτή δεν μας ευνοεί. Έχουμε τα επαγγελματικά μας ζητήματα που πρέπει να μπουν σε μία τάξη πρώτα», εξηγεί το διάσημο μοντέλο.

Άλλωστε, η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως ποτέ δεν ήταν ο τύπος της παραδοσιακής γυναίκας, η οποία πρώτα παντρεύεται και μετά από λίγο γίνεται μητέρα.

«Θέλω να είμαι επιτυχημένη. Να ξέρω ότι μπορώ να πατήσω στα πόδια μου και να έχω τη ζωή μου σε μία τάξη, πριν κάνω ένα τέτοιο βήμα. Δεν βιάζομαι έτσι κι αλλιώς, είμαι μόνο 25 χρονών», καταλήγει.

Justin Bieber: Ho iniziato a drogarmi a 13 anni, Harley è stata il mio  cambiamento
Διαβάστε επίσης