Ταμίλα Κουλίεβα: «Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη»

Η Ταμίλα Κουλίεβα, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Για τον ρόλο της Όλγας δήλωσε: «Στην Όλγα της “Σκοτεινής Θάλασσας” αγάπησα τον δυναμισμό της. Βγαίνει μπροστά και διεκδικεί πράγματα, αντιδρά άμεσα και εκφράζει τα συναισθήματά της. Πάρα τα όσα της έχουν συμβεί, είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Η Όλγα είναι πιο σκληρή από τον σύζυγό της, Σάββα, που είναι γλυκός και συναισθηματικός και τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Η Όλγα όπως και όλοι οι ήρωες της “Σκοτεινής Θάλασσας” έχει πολλά κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα που δεν έχουμε δει ακόμη».

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μάλιστα spoiler, αποκαλύπτοντας: «Η Όλγα και η Ξένια ήταν φίλες και η Όλγα οφείλει στην Ξένια πάρα πολλά, γιατί την αγκάλιασε και την έβαλε στο σπίτι της».

Για το διαζύγιο, τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της Γρηγόρη Καραντινάκη, σκηνοθέτη της «Σκοτεινής Θάλασσας», η Ταμίλα Κουλίεβα είπε: «Κάνουμε πολλή παρέα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά “Ξέρεις τι; Δεν χωρίζουμε;”. Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα», ανέφερε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

«Τώρα πλέον απολαμβάνω τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη , αν και πιστεύω πως με τους δικούς μας ανθρώπους είμαστε πάντα λίγο πιο αυστηροί. Ο Γρήγορης αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω πως με εμένα υπάρχει αναπτυγμένη αυτή η αυστηρότητα. Επιπλέον, με τον Γρηγόρη συνεργαστήκαμε και στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, που προβάλλεται ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες», ανέφερε συγκεκριμένα για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ακόμα, η Ταμίλα Κουλίεβα  εξομολογήθηκε μια επιθυμία της: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να με κάνει γιαγιά ο γιος μου, ο Στέφανος. Εγώ είμαι έτοιμη, αρκεί να είναι έτοιμος και εκείνος».

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και στις δύσκολες περιόδους που βίωσε, ενώ συγκινήθηκε όταν μίλησε για τη μητέρα της.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ την ελληνική κουλτούρα. Ακούγαμε Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι. Είχε εάν δισκάκι, το έβαζε και εγώ χόρευα», ανέφερε.

Αποκάλυψε επίσης μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της: «Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστήρια και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με ένα μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο “Ελληνίδα πεθερά”».

«Η επιβράβευση από τους γονείς μου ήρθε πάρα πολύ αργά, από τον πατέρα μου σε ώριμη ηλικία, από τη μητέρα μου δε, πολύ πρόσφατα. Προσπάθησα να μην επαναλάβω το λάθος των γονιών μου με την επιβράβευση, αλλά πάντα υπήρχε λόγος για τον οποίο επιβράβευα το γιο μου, Στέφανο. Η μητέρα μου πήγε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για να πάρει βίζα και μια υπάλληλος της είπε τόσο συγκινητικά λόγια για μένα που δεν σταμάτησε να κλαίει. Συγκινήθηκα και εγώ τώρα που το θυμήθηκα… Να ‘ναι καλά το κορίτσι στην πρεσβεία, της χρωστάω», συμπλήρωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Διαβάστε επίσης