Νίκολα Κόχλαν:«Κρατήστε μέσα σας, τη γνώμη σας για τα κιλά μου»

Ποικίλα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση και ειδικότερα για το σώμα της δέχεται η Νίκολα Κόχλαν, γεγονός που έχει αρχίσει να την ενοχλεί.

Η σταρ της διάσημης σειράς του Netflix «Bridgerton» έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας και δημόσια την ενόχλησή της για τα μηνύματα που δέχεται.

Όπως έγραψε, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δέχεται κριτική, ούτε αρνητική, αλλά ούτε θετική.

«Ένα πράγμα θέλω. Εάν έχετε την οποιαδήποτε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ, μην τη μοιραστείτε μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από μία φωτογραφία που ποζάρει στον καθρέφτη της.

Έπειτα, συνεχίζει λέγοντας πως μπορεί κάποιοι άνθρωποι να προσπαθούν να είναι ευγενικοί μαζί της, όμως παρόλα αυτά, νιώθει πως της προσθέτουν ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να είναι ευγενικοί και να μη με προσβάλλουν, όμως είμαι ένας πραγματικός άνθρωπος, σαν όλους τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο για ‘μένα να παίρνω πάνω μου το βάρος χιλιάδων απόψεων σχετικά με την εξωτερική μου εμφάνιση. Λαμβάνω καθημερινά χιλιάδες απόψεις. Είναι οκ, να έχετε τη δική σας γνώμη και το καταλαβαίνω, γιατί εμφανίζομαι στην τηλεόρασή σας, όμως σας παρακαλώ, μην μου τη στέλνετε», έγραψε κλείνοντας το μήνυμά της. 

Διαβάστε επίσης