«Σασμός» (spoiler): Αποκαλύπτεται η αλήθεια και η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει

Η επιτυχημένη πορεία του “Σασμού” στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίζεται με τις ιστορίες των ηρώων της σειράς να γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες και δραματικές. Οι απώλειες συνεχίζονται στο δημοφιλές σίριαλ και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα πέσουν νεκροί στα επόμενα επεισόδια.

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια, είναι ένας χαρακτήρας που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή. Αυτό δεν είναι άλλο από την γιαγιά Ειρήνη.

Σύμφωνα με όσα γράφει στον Τηλεθεατή η Χρύσα Παχούμη, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει νεκρή!

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Το σοκ είναι τεράστιο για τις δυο οικογένειες και το νέο σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει από τον πόνο και τις ενοχές, η καρδιά της την προδίδει και πέφτει νεκρή. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων ξεκληρίζεται.

Η αποκάλυψη σοκάρει τη Μαρίνα που αγνοούσε παντελώς το παρελθόν του άντρα της, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πεθερά της, σε αυτό το οδυνηρό γαϊτανάκι θανάτων. Ο Μάρκος Βρουλάκης γιος της Ειρήνης, πριν από την Μαρίνα είχε ερωτευτεί την Ανθούλα Σταματάκη. Ένας παράφορος έρωτας, όχι όμως παράνομος. Η Ανθούλα έφυγε στην Αθήνα ήδη έγκυος στο παιδί τους και έγραψε γράμμα στον Μάρκο για να πάει να την βρει.

Αυτό το γράμμα όμως δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Φρόντισε επιμελώς η γιαγιά Ειρήνη γι΄αυτό, καθώς το έκρυψε. Απογοητευμένος από την Ανθούλα, που πίστεψε ότι τον ξέχασε, αρραβωνιάστηκε τη Μαρίνα και συνέχισε τη ζωή του μαζί της. Η γιαγιά Ειρήνη συνειδητοποιώντας τις οδυνηρές συνέπειες από εκείνη την πράξη της – έχασε τον γιο της Μάρκο, η Ανθούλα αυτοκτόνησε, ο αδερφός της Βασίλης Σταματάκης εκτελέστηκε από τους Βρουλάκηδες στη φυλακή, ο εγγονός της Πέτρος δολοφονήθηκε από τον Αστέρη – καταρρέει.

Το εγγόνι που απαρνήθηκε, ο Άγγελος έχει επιστρέψει και ζητά δικαίωση για τους αδικοχαμένους βιολογικούς του γονείς. Η γέρικη καρδιά της, που κατάφερε τόσα χρόνια να κρατήσει μυστικά και λάθη, δε θα καταφέρει να αντέξει.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης