Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή»

Η Ιωάννα Τούνη συνάντησε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και αποφάσισε να μίλησει για όλους και για όλα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε ένα απόσπασμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα δουν ολόκληρη τη συνέντευξη στο zougla.gr.

«Δεν ξέρω πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς. Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή αλλά τις στιγμές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ήταν ένας μπαμπάς που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην υποστηρίζεις κανένα με κανέναν τρόπο αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου από το πώς να μασάει την τσίχλα της ή τι θα φορέσει ή μέχρι το οτιδήποτε», εξομολογείται η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο μπαμπάς της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται ότι όταν πέθανε ένιωσε θυμό γιατί δεν πήρε ποτέ αυτό που αποζητούσε, να της πει ότι δεν ήταν σωστός μαζί της και δεν της στάθηκε. «Όταν έφυγε θύμωσα γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να μου πει τη “συγγνώμη” που περίμενα ποτέ. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου».

«Χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου η οποία είναι μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα -και συνεχίζει να είναι. Με έκανε στα 40 της. Ήταν μια γυναίκα από χωριό οπότε η κατακραυγή του χωριού για μια γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να υπάρχει αρραβώνας ή γάμος είναι κάτι πού μεγάλο. Εκείνη την εποχή πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μια γυναίκα για να πει “εγώ μόνη μου θα έχω ένα παιδί”. Είμαι πολύ περήφανη για τη μαμά μου», εκμυστηρεύεται.

Διαβάστε επίσης