Μαίρη Κούστα: Η Ελληνοαυστραλή ηθοποιός και συγγραφέας, αποκαλύπτει πώς κατάφερε να γίνει μητέρα με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Πάντου

H Μαίρη Κούστα, ηθοποιός, συγγραφέας και διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα της Αυστραλίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ και εξομολογήθηκε πως μετα απο ένα τεράστιο αγώνα εξωσωματικών κατάφερε να γίνει μητέρα, με τη βοήθεια του της κλινικής Γένεσις και του Κωνστααντίνου Πάντου.

Η Ελληνοαυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε τις μάχες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που έχει δώσει, μετά από εικοσιτρείς εξωσωματικές προσπάθειες. Με στοχοπροσήλωσή και την βαθιά ανάγκη να αγγίξει το όνειρό της, να γίνει μητέρα, πλέον απολαμβάνει τη ζωή της μαζί με το μωρό της.

Μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία και την προσπάθεια 10 ετών να μείνει έγκυος. Μίλησε για τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, τις αποβολές, το γεγονός ότι έμεινε έγκυος με τρίδυμα, έκαναν επιλεκτική μείωση και δυστυχώς στη συνέχεια γέννησε αλλά το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε. Στις 28 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποίησε το όνειρό της και απέκτησε μία κόρη, την οποία βάφτισε στην Τήνο. Η επιτυχημένη εξωσωματική έγινε στην Ελλάδα, ενώ είχε κάνει πάνω από 23 εξωσωματικές συνολικά.

«Πέτυχα να γίνω μάνα γιατί οι Έλληνες γιατροί με βοήθησαν. Ήταν πολύ δύσκολο. Δέκα χρόνια πάλευα να γίνω μάνα και η Ελλάδα με έσωσε. Στην Αυστραλία είχα κάνει δεκαπέντε προσπάθειες και οκτώ στην Ελλάδα μέχρι να αποκτήσω την κόρη μου» δήλωσε, λέγοντας ότι ο γιατρός της της προσέφερε το πολυτιμότερο δώρο, την Δήμητρα, το μικρό της κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης