Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο γιος μου βρήκε τον μπαμπά του νεκρό στο κρεβάτι

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για γάμο της, την μετακόμιση στην Καβάλα, τον θάνατο του συζύγου της και την επιστροφή στην Αθήνα.

«Γνωριστήκαμε εδώ, αγαπηθήκαμε και λόγω διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος και αποφάσισα να ακολουθήσω. Πήγα κοντά, στην Καβάλα. Είχα τη σχολή μου στην Νέα Σμύρνη και την κρατάω ένα χρόνο. Το έκανα κι αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο αλλά ζούσα τόσο όμορφα. Ζούσα πάνω στη θάλασσα, έφτιαξα δύο σχολές χορού. Ανεβοκατέβαινα στην Αθήνα, είχα γονατίσει. Όταν ήρθε και ο γιος μας αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα», είπε.

Στη συνέχει αναφέρθηκε στο θάνατο του συζύγου της και τον τραγικό τρόπο που συνέβη.

«Το 2016 φεύγει από τη ζωή ο άνδρας μου. Είχαμε χωρίσει. Ο γιος μου ήταν 6 χρονών», ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο μικρός βρήκε νεκρό τον μπαμπά του στο κρεβάτι του στην ξένη χώρα όπου ζούσε.

«Τη στιγμή που άκουσα κάτι τόσο βαρύ κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα βέβαια ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτή την εικόνα. Δύσκολα περάσαμε, δύσκολα περνάμε. Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά αλλά λόγω του ότι είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι -προσπαθώ το γκρι να το κάνω έστω λίγο προς το ροζ- και να του περνώ αυτήν την θετική ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός».

«Το 2018 αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα. Απλά ένιωθα ξένη στην Καβάλα. Στην Αθήνα γεννήθηκα, μεγάλωσα. Στην Καβάλα πήγα για έναν σκοπό και ξαναέχτισα τη σχολή μου στη Νέα Σμύρνη», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης