Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: “Του λέω “έναν άντρα σαν κι εσένα θέλω να παντρευτώ”

Στον Νίκο Κοκλώνη έμεινε τις ημέρες του χιονιά που έπληξε την Αττική η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η παρουσιάστρια δε μπορούσε να επιστρέψει στην κατοικία της στα βόρεια προάστια.

Η παραγωγός πήγε στα Studio Pro με το αμάξι του τη Δευτέρα (24/01) και απεγκλώβισε την παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια, μαζί έφτασαν στα νότια προάστια, εκεί όπου έμειναν το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης.

Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε στο “The 2night Show” η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Κατερίνα Καινούργιου  που την παρακολούθησε μαζί του περιέγραψε την Πέμπτη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, την αντίδρασή του Νίκου Κοκλώνη όταν μιλούσε για το θέμα υγείας που πέρασε, το οποίο γνώριζε μόνο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν γνώριζα για το θέμα υγείας του και μάλιστα, όταν παιζόταν το απόσπασμα, τον κοιτάω και είχε βουρκώσει. Μίλησε πάρα πολύ ωραία αλλά έχω ένα παράπονο από τον Νίκο. Καθόμουν δίπλα του και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης αν πιστεύει ότι κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά, είπε μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου. Του λέω “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου;”. Κι εγώ θα το έκανα. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, εκεί αλλάζει όλο. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και την απόλυτη επιτυχία και να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Νίκο και μου είχε πει για τη σχέση του με τον Τρύφωνα. Όταν έφτασε στο ναδίρ, ο Τρύφωνας του είπε έχω 100.000 ευρώ, έλα να τα μοιραστούμε. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα», είπε η παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας μάλιστα στη συνέχεια στιγμές από τη συμβίωσή τους, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”. Λέω έναν τέτοιο θέλω».

Διαβάστε επίσης