Η Ελένη Ράντου έμεινε χωρίς ρεύμα και θέρμανση – Το οργισμένο μήνυμά της

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία “Ελπίδα” που έπληξε την Αττική και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα την Δευτέρα 24/01. Πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα και θέρμανση για όλο το βράδυ γεγονός που προκάλεσε αγανάκτηση στους πολίτες.  Ανάμεσα σε αυτούς που έζησαν τέτοιες καταστάσεις ήταν και η Ελένη Ράντου, όπως γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στο Facebook.  

Η ηθοποιός έμεινε χωρίς ηλεκτρικό για αρκετές ώρες, ενώ στο σπίτι της είχε άρρωστους ηλικιωμένους και δεν μπορούσε να κρύψει την οργή της.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», έγραψε η Ελένη Ράντου.  

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Διαβάστε επίσης