Εκτός “αέρα” η εκπομπή “Super Κατερίνα”

Δεν βγήκε το πρωί της Τρίτης στον αέρα η εκπομπή “Super Κατερίνα”, όπως και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα” που έπληξε την Αττική.  Οι μετακινήσεις είναι πολύ δύσκολες, ενώ παράλληλα τη θέση της ψυχαγωγίας έχει πάρει η ενημέρωση καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.  

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στον αέρα του Alpha το πρωί της Τρίτης και ανέφερε πως χθες ήταν πολύ τυχερή αφού έφυγε προς τα νότια προάστια και δεν εγκωβίστηκε, όπως άλλοι συνεργάτες της εκπομπής της.  

“Η μέρα δεν είναι για ψυχαγωγία αλλά για ενημέρωση. Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και καλό είναι ο κόσμος να ενημερωθεί. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, παρόλο που μένω στα βόρεια προάστια. Ήρθαν και με πήραν και έφυγα κατευθείαν από πίσω, από Βάρης – Κορωπίου, και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου εγκλωβίστηκαν όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και στη Μαραθώνος και σε άλλους δρόμους. Δόξα τω Θεώ είναι όλοι υγιείς. Επικοινωνούσαμε συνέχεια με τα παιδιά, έφτασαν όλοι σπίτι τους. Κοιμήθηκα στον Νίκο Κοκλώνη χθες. Οι γονείς μου μένουν Πολιτεία, οπότε δεν ήταν εφικτό καν να πάω. Εγώ οδηγώ αλλά φοβάμαι. Όποιος έχει μια φοβία και επειδή έρχεται παγετός, να μην πάρει κανείς αυτοκίνητο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. 

Διαβάστε επίσης