Από τον Φερεντίνο στον Ανδρουλάκη η Αναστασία

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί τους είναι τόσο γνώριμη η φυσιογνωμία της Αναστασίας Σιμητροπούλου, που αποτελεί τη νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, μετά την απόφαση του νέου προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Μπορεί βέβαια να είναι μία δικηγόρος με πλούσια δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Αλίμου, όπου μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αλλά έγινε γνώριμη σε όλη την Ελλάδα το 2017, όταν συμμετείχε στο «Deal», που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Τότε, ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά. Δυστυχώς, στην προσπάθειά της να βγάλει τον τραπεζίτη νοκ άουτ, το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει 40 ευρώ. 

Είχε επιλέξει το κουτί με το νούμερο 13, το οποίο ήταν όντως άτυχο για την ίδια, απ’ ό,τι φάνηκε στο παιχνίδι. Κι αυτό διότι το κουτί έκρυβε μέσα του μόλις 20 ευρώ. Τελικά,κατάφερε να διπλασιάσει το ποσό, όταν αντάλλαξε το κουτί της με το νούμερο 23, το οποίο περιείχε και τα 40 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα On Time

Διαβάστε επίσης