Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάτηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το απίστευτο ξέσπασμα του

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για να σχολιάσουν τα όσα γίνονται στο Survivor. Όμως εκεί ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 Στην αρχή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φάνηκε να μην ενοχλείται ωστόσο μετά από κάποια σχόλια που έγιναν αφού προβλήθηκε ένα βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας που είχε συμμετάσχει ο ίδιος, ξέσπασε.

«Σου είπα να σταματήσεις. Μη γελάς. Σας είπα κάτι και σας το είπα από πάνω. Δεν υπάρχει πλάκα. Δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι σεβασμός στο παρελθόν και το μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα πράγματα δε σηκώνω. Σου είπα κάτι; Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα. Έχω εξηγήσει από το πρωί ότι δε θέλω να κάνεις χαβαλέ. Το έχω πει από το πρωί. Δεν τελείωσε, γιατί μάλλον συνεχίζεται» είπε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Καλά κάνει και βάζει το όριό του. Όπως λέει υπάρχει παρελθόν, υπάρχει και μέλλον. Νιώθω λίγο άβολα» πρόσθεσε η Ελισάβετ Σπανού.

«Το κακό είναι πως είμαστε δημόσια πρόσωπα. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου που προσπαθούσε παράλληλα να ηρεμήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης