Ζώδια Σήμερα 8/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Καθώς ο Ήλιος έρχεται σε ευθυγράμμιση με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια κρίσιμη στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα έργα και τους στόχους σου. Είσαι σε εξαιρετική θέση να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης Αφροδίτης και οι περιοχές ή τα συναισθήματα δυσαρέσκειας είναι πιο εμφανή από ότι συνήθως. Έχεις ένα παράθυρο στο παρελθόν και μπορείς να δεις πιο καθαρά πού έχεις κυνηγήσει τα λάθος πράγματα ή οδηγήθηκες σε μια κατεύθυνση που σε απομάκρυνε από τον εαυτό σου. Συναισθηματικά διατήρησε τις ισορροπίες σου και απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Ταύρος
Είναι μια δυνατή στιγμή για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν και να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Τα κίνητρα και η ενέργειά σου σε βοηθούν να προσεγγίσεις τη ζωή και τις σχέσεις σου με πιο αυθεντικές προσδοκίες. Μια νέα προοπτική για το παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό ορισμένων από τις πεποιθήσεις, τα ιδανικά, τους στόχους και τα όνειρά σου. Μπορεί επίσης να δεις πιο καθαρά ποιες προσεγγίσεις ή προσδοκίες που είχες στο παρελθόν σε οδήγησαν σε λάθος μονοπάτι. Ωστόσο με την Αφροδίτη ανάδρομη τα συναισθήματα εξελίσσονται και απαιτούν χρόνο.

Δίδυμοι
Αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για να συνεχίσεις τις δημιουργικές παρορμήσεις ή να κυνηγήσεις ένα όνειρό σου. Επίσης φανταστικές ιδέες για να βελτιώσεις την καριέρα σου ή τη δημόσια εικόνα σου μπορούν να γεννηθούν από το πουθενά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη φαντασία, ενώ αν είσαι μόνη, καλό θα ήταν να πατάς τα πόδια σου στη Γη.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται σήμερα και είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τα αληθινά συναισθήματά σου για μια σχέση. Έχεις κοιτάξει στο παρελθόν σχετικά με τις σχέσεις και μερικοί μπορεί να πούνε πως έχεις κολλήσει εκεί. Τα ανεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα βρίσκουν λύσεις κι αυτό σου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Μέσα από κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να αποκτήσεις περισσότερη γνώση για ένα παλιό πρόβλημα ή να επανασυνδεθείς με κάποιον από το παρελθόν.

Λέων
Αυτή είναι η στιγμή για να αποκτήσεις εικόνα για άλυτα ζητήματα από το παρελθόν. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να μην ξέρεις όμως θα σου κάνει καλό αν τα αφήνεις πίσω σου. Ωστόσο το κίνητρο για να κάνεις αλλαγές ή να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι υπάρχει. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη καθιστώντας την μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις πίσω και να μάθεις αυτά που πρέπει, έτσι ώστε να διευκολύνεις τον δρόμο σου μπροστά. Η αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται ανάγκη. Εάν είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου και αν πρέπει να προχωρήσεις μπροστά κάν’ το.

Παρθένος
Ο Ήλιος ρίχνει το φως του στο παρελθόν καθώς ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με ρομαντικές σχέσεις ή ευκαιρίες που έχουν περάσει. Ευτυχώς θα βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις τα πράγματα. Αν και το να μένει κανείς στο παρελθόν δεν είναι παραγωγικό μπορεί να είναι χρήσιμο για την αναθεώρηση στάσεων, γεγονότων και συναισθημάτων. Μια επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Ζυγός
Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της και τώρα βρίσκεται στα μισά του κύκλου, συναντώντας σήμερα τον Ήλιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου επαναπροσδιορίζεις και τελειοποιείς αυτό που θεωρείς πολύτιμο και αξίζει τον κόπο σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, ιδιαίτερα τις οικογενειακές σχέσεις, τη ζωή στο σπίτι, τις συνθήκες διαβίωσης και τα έργα ή τις σπουδές. Η επανασύνδεση με άτομα που αγαπάς είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξει σήμερα έντονη εστίαση σε θέματα καρδιάς και με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη αρχίζεις να βλέπεις τις σχέσεις και τις προσδοκίες του παρελθόντος με άλλο μάτι. Σε αυτήν τη διαδικασία επαναπροσδιορίζεις το τι θέλεις και χρειάζεσαι από τις συνδέσεις και τις σχέσεις σου. Ωστόσο είναι μια δυνατή στιγμή για να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου αρνητικές συμπεριφορές και να επιδιώξεις τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σου από εδώ και πέρα.

Τοξότης
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ηλιακό 2ο οίκο σου και μπορεί να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία ή μια νέα ματιά σε ένα έργο ή μια σχέση. Η διορατικότητα που αποκτάς τώρα σε βοηθά να ξεκινήσεις εκ νέου και καθαρίζει το πλάνο για νέους στόχους. Ίσως είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αφήσεις πίσω σου προσκολλήσεις -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Λίγη αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πραγματικά το τι εκτιμάς και τι χρειάζεσαι και με αυτές τις νέες πληροφορίες ξεκινάς ένα νέο μονοπάτι.

Αιγόκερος
Η μέρα είναι ισχυρή για να θέσεις νέους στόχους, προθέσεις και αποφάσεις με μια πρόσφατη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και την ανάδρομη Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο. Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις εκ νέου, ειδικά επειδή μπορεί να έχεις δει πρόσφατα τον εαυτό σου κάτω από ένα εντελώς νέο πρίσμα. Ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξει μια έντονη εστίαση στο παρελθόν και να μαθαίνεις να κάνεις καλύτερες επιλογές. Η υπομονή να θυμάσαι πως θα σου φέρει μακροπρόθεσμα ανταμοιβές.

Υδροχόος
Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος συναντιούνται σήμερα και το παρελθόν φωτίζεται με ουσιαστικό τρόπο. Η εστίασή σου μπορεί κάλλιστα να είναι στην αγάπη και στα προηγούμενα μοτίβα που σχετίζονται με αυτήν. Λαμβάνεις κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα ιδιωτικό θέμα που θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερα σχέδια και να πάρεις αποφάσεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσεις πίσω σου δυσλειτουργικές προσκολλήσεις ή συμπεριφορές, ειδικά αυτές που σχετίζονται με σχέσεις.

Ιχθείς
Η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο και νέες πληροφορίες και παλιά θέματα μπορεί να έρθουν στο φως. Η εστίαση είναι σε θέματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με παλιά έργα, φίλους και εραστές. Μπορεί να μάθεις κάτι ή να έρθεις σε επαφή με κάποιον από το παρελθόν σου. Μπορεί να χρειαστεί να “κάψεις” κάτι, όπως περιττούς στόχους. Έχεις νέα κίνητρα με διαφορετικές προσδοκίες και απαιτήσεις βάζοντας σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Διαβάστε επίσης