Θύελλα αντιδράσεων για τη δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δήλωσεις του ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοτονίες, μετα απο συνέντευξη που έσωσε στο “ΠΡΩΙΝΟ” του ΑΝΤ1.

Με αφορμή τις χθεσινές, σεξιστικές δηλώσεις του μητροπολίτη Κοζάνης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε:  «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης, όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες φυσικά. Μιλάνε πολύ, σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, “δεν μπορεί να γενικεύεις”. Είναι αφόρητο πάντως. Έχει δίκιο πάντως, οι φλύαρες γυναίκες είναι αφόρητες».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παραλήρημα αυτό του Κωνσταντίνου Τζούμα δεν έμεινα ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter αφού δηλώσεις σαν κι αυτές, ειδικά σε μια χώρα που τον τελευταίο χρόνο θρήνησε 17 θύματα γυναικοκτονιών θεωρούνται επιεικώς απαράδεκτες.

Διαβάστε επίσης