Ζώδια 2022: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με πολλή σκληρή δουλειά και υπομονή. Ωστόσο θα πρέπει να προστατεύσεις την καριέρα σου καθώς αυτή η διέλευση του Κρόνου μπορεί επίσης να είναι επίσης πηγή προβλημάτων. Απόφυγε αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου κατά το πρώτο τρίμηνο καθώς δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για αλλαγή καριέρας. Ωστόσο ξεκίνησε να κάνεις συνεντεύξεις μετά το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, καθώς οι δυνατότητες επιλογής μπορεί να είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πιο ευνοϊκή περίοδος για ενεργό δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα επιβραδύνουν την ενέργειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις την οικονομική σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Απροσδόκητα κέρδη προβλέπονται τον μήνα Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο καθώς η διέλευση του Δία θα σε ενδυναμώσει οικονομικά και θα σε απαλλάξει από παλιές εκκρεμότητες και το άγχος τους.
Η χρονιά θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή καθώς μοιάζει να βγαίνει από κάποιο παραμύθι. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου οι μήνες είναι γεμάτοι ρομαντισμό, λατρεία και αλληλοκατανόηση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μετά από μακρά αναμονή μπορείς να εμπιστευτείς τον τυχερό Δία από το ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο ηλιακό σου οίκο το πρώτο εξάμηνο και να αφεθείς στα χέρια του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η χρονιά θα φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες και υποσχέσεις για σένα. Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και η ανάγκη σου να αλλάξεις ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου γίνεται εντονότερη. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου και έχεις καλύτερη την αίσθηση απόφασης και σκέψης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει κάποια πίεση. Επειδή ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σου μπορείς να κερδίσεις πολλά στον εργασιακό χώρο σου. Ο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι πιθανό να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς τα επιτεύγματα σου θα είναι μεγάλα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους ανταποδοτικούς μήνες και δούλεψε σκληρά. Η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε αποζημιώσει.
Θα έχεις την υποστήριξη του αγαπημένου σου ολόψυχα κι αυτή θα είναι σημαντική ενθάρρυνση για σένα και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Στιγμές που λαχταράς την ανεξαρτησία σου μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Ο πλανήτης της ανανέωσης, ο Ουρανός, στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη απολογισμού κι αυτό θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Αν υποδέχεσαι τη χρονιά μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν διατίθεσαι να κάνεις εκπτώσεις. Ωστόσο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείς ένα άτομο με το οποίο έχεις μια εργασιακή σχέση ή που ζει κοντά σου. Κράτα την καρδιά σου ανοιχτή και να είσαι βέβαιη πως το 2022 θα σε αποζημιώσει για τα όσα πέρασες την προηγούμενη χρονιά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά μέσα από διάφορες πηγές και δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η χρονιά που πέρασε σε ταλαιπώρησε πολύ όμως σου έδωσε και τα ανάλογα μαθήματα ή και τις ευκαιρίες που αν τις αξιοποίησες σωστά θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνιστάται να αποφύγεις τις μεγάλες ριζικές αλλαγές στα εργασιακά ή τα καινούρια ριψοκίνδυνα νέα ξεκινήματα. Προτίμησε να διατηρήσεις τα σταθερά που κατέκτησες ήδη με κόπο. Τον Ιανουάριο ο Δίας στον 9ο οίκο σου σε βγάζει λίγο από τη ζώνη της άνεσής σου, όμως σου δημιουργεί ευκαιρίες για ανάπτυξη και θα νιώσεις την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι τα κίνητρα όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να αποφύγεις υπερβολές.
Τον Ιούνιο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για την ερωτική σου ζωή. Θα είναι εύκολο για σένα να δώσεις και να πάρεις αγάπη και στοργή και θα είσαι πολύ πιο ελκυστική, δημοφιλής και γοητευτική. Τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο ο Άρης στον Ταύρο δίνει μια αφθονία διεκδικητικότητας που κάνει αυτήν την περίοδο εξαιρετική για την έναρξη νέων έργων. Σε αυτό το διάστημα τα έξοδα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ωστόσο σου δίνονται και ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα πρέπει να κατανοήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Να ζυγίσεις τα κατά και τα υπέρ της σχέσης που ενδεχομένως διατηρείς και να πράξεις ανάλογα. Η παρουσία του Δία στον Κριό το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και αν είσαι μόνη, μπορείς να προχωρήσεις ή να δεσμευτείς μέσα σε μια νέα σχέση. Την περίοδο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου μπορεί να φέρει τη δυνατότητα μιας επανασύνδεσης αν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο σου. Ο Δίας θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σου αλλά πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια λόγω του Κρόνου στον 8ο οίκο σου. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες που μπορείς να εισπράξεις χρήματα που πιθανά σου οφείλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς φημίζεσαι για τον συναισθηματισμό σου για μια ακόμη φορά η προτεραιότητά σου αυτήν τη χρονιά σχεδόν κατά το μεγαλύτερο μέρος της, είναι οι σχέσεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται κυρίως με βάση τα συναισθήματα. Τον Ιανουάριο λόγω της τοποθέτησης του Κρόνου στον 7ο οίκο σου μπορεί να νιώσεις αυξημένο φόρτο εργασίας. Παρά τις πιθανές ανησυχίες για άλλους τομείς της ζωής σου, η σταθερότητα, η υψηλότερη παραγωγικότητα και οι καλές σχέσεις με τη διοίκηση σε απασχολούν έντονα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα μέσα του έτους όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τα θετικά και τα αρνητικά προτού καταλήξεις σε μια απόφαση, δέσμευση πριν κάνεις μια αλλαγή. Τον Απρίλιο η διέλευση του Δία στον 9ο οίκο σου θα σε κρατήσει συγκεντρωμένη στο σπίτι και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να περιορίσεις το άγχος είναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τον Μάιο ο Ερμής γίνεται ανάδρομος δημιουργώντας καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας. Μια αίσθηση ανησυχίας ακόμα και για την προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν. Τον Ιούλιο ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι σπόροι της πρωτοβουλίας των δυο τελευταίων ετών έχουν πλέον φυτευτεί και φαίνεται να ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η ανάπτυξη, η βελτίωση και η αποκομιδή. Τον Οκτώβριο με τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα βρεθείς σε ρόλο ειρηνοποιού σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, τους στενούς φίλους ή τους συνεργάτες. Μέχρι το τέλος του χρόνου σε κάθε περίπτωση θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις την ακαταστασία στη ζωή σου και να βάλεις νέους οικονομικούς στόχους. Συναισθηματικά ήρθε η στιγμή να θεραπεύσεις πληγές μέσα σου και να κοιτάξεις μπροστά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει.

ΛΕΩΝ
Μπορείς να απολαύσεις μια καλή χρονιά με οικονομική ευημερία και ανάπτυξη ή διάκριση στα θέματα καριέρας. Μπορεί ωστόσο να αντιμετωπίσεις εμπόδια σε διάφορες πτυχές της ζωής σου φέτος, τα οποία όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεξιότητες τις οποίες κι εσύ ανακαλύπτεις. Τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς ο Κρόνος θα φέρει άφθονη τύχη και αισιοδοξία. Επίσης, ο Δίας φέρνει ενδιαφέρουσες και δελεαστικές ευκαιρίες τους πρώτους εννέα μήνες της νέας χρονιάς. Ωστόσο όσο δελεαστικό κι αν φαίνεται αυτό συνιστάται να ενεργείς προσεκτικά και χωρίς βιασύνες.
Από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου μπορείς να απολαύσεις την οικογένεια, να κάνεις πράγματα για αυτή όμως πιθανά να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας κάποιου αγαπημένου σου προσώπου. Σημαντική πρόοδος θα σημειωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στα εργασιακά ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο, λόγω της παραμονής του Δία στον 7ο οίκο σου. Στο δεύτερο εξάμηνο ενδέχεται να αποκτήσεις εχθρούς ή ανταγωνιστές οι οποίοι δεν θα έχουν καμία αρνητική επίδραση στα σχέδια σου παρά μόνο στην ψυχολογία σου λόγω της θετικής επιρροής του Κρόνου στον 6ο οίκο σου. Η παρουσία του Κρόνου επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου θα εντείνει την ανάγκη σου να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις. Καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ό,τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση δημιούργησε ένα επίπεδο κατανόησης με τον αγαπημένο σου και αξέχαστες αναμνήσεις. Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς το πρώτο κυρίως εξάμηνο θα φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες και τη δυνατότητα να θέσεις την προσωπική σου ζωή σε νέες βάσεις. Να θυμάσαι ότι ο Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριο η τύχη είναι μαζί σου και ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου. Σε γενικές γραμμές η χρονιά φαίνεται ενδιαφέρουσα και σε εμπνέει να επιτύχεις, να κατακτήσεις τους στόχους σου και να προσφέρει χρηματικές ανταμοιβές μέσα από σκληρή βέβαια δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική για θέματα που αφορούν στην καριέρα, τα οικονομικά, την αγάπη και την οικογενειακή σου ζωή και δικαίως, καθώς έχεις δουλέψει πολύ προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο ο οίκος της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της εκμάθησης νέων πραγμάτων θα ενεργοποιηθεί και η κοινωνικότητα σου έχει πολλές ευκαιρίες. Δυνατές φιλίες αλλά και συνεργάτες θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βεβαιωθείς πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Μικρές προκλήσεις και εμπόδια μπορούν να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αν εφαρμόσεις υπολογιστικά βήματα και τέλειους συντονισμούς, οι πιθανότητες για καλές επιδόσεις είναι υψηλές. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι η σκληρή δουλειά δεν περνά απαρατήρητη και θα έρθουν και τα βραβεία.
Για να μπορέσεις να δώσεις μια ανανεωτική ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εάν έχεις βεβαιωθεί ότι η σχέση που διατηρείς έχει γερές βάσεις, μπορείς επιτέλους να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει και να προχωρήσεις σε μια δέσμευση ή συγκατοίκηση. Μικρά καβγαδάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης. Το τελευταίο τετράμηνο του χρόνου πιθανά να είναι λίγο δύσκολο και να χρειαστεί να κατανοήσεις την κατάσταση του συντρόφου σου. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Κριού το 2ο εξάμηνο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο δρόμο σου νέους ανθρώπους και πιθανά και μια πρόταση γάμου που όμως δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάσει και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η επιρροή του Κρόνου είναι θετική για την οικονομική σου κατάσταση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτήν τη χρονιά μπορείς να αρχίσεις την αποταμίευση και να ξοδεύεις με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ
Τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σου το 2022 ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα. Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων το πρώτο εξάμηνο θα σε τονώσει σε ψυχολογικό επίπεδο και σε βοηθά να σημειώσεις πρόοδο στα θέματα καριέρας. Αν και οι πρώτοι μήνες της χρονιάς είναι αρκετά πιεστικοί από άποψη φόρτου εργασίας μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή. Στη συνέχεια αξιοποίησε τις νέες ευκαιρίες και διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Εάν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά φρόντισε να είσαι προσεκτική πριν εγκαταλείψεις την τρέχουσα εργασία και κάνε τη σωστή ανάλυση και έρευνα προτού πάρεις τις αποφάσεις σου. Η δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό εφιστά την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα. Πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα αλλά και αυτά που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Κατά τη διάρκεια του 2ου εξαμήνου οι δαπάνες ενδέχεται να είναι υψηλές για αυτό και θα πρέπει να επικεντρωθείς στην εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων.
Οι καλοκαιρινοί μήνες της χρονιάς είναι ιδανικοί για να απολαύσεις τον έρωτα, να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και γιατί όχι να πάρεις και τις αποφάσεις που πρέπει και θα επισφραγίσουν την αγάπη, την αφοσίωση και το συναίσθημα. Στα μέσα της χρονιάς το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις οικογενειακές σχέσεις και νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτές αλλά να δώσεις και λύσεις σε θέματα που τα προηγούμενα χρόνια πιθανά και να απέφευγες. Εάν είσαι μόνη, αυτήν τη χρονιά γίνεσαι πιο επιλεκτική και αυστηρή με τα θέλω και τους νέους θαυμαστές σου. Το φλερτ δεν σταματά ποτέ για εσένα κι έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς απολαμβάνεις το παιχνίδι του έρωτα, της εμπειρίας και της επιβεβαίωσης σου. Το ζητούμενο σου είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι χωρίς να προσπαθήσει να σε αλλάξει. Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Κριό οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήδη έκανες πολλές αλλαγές το 2021 και τη νέα χρονιά η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Με τον ευεργετικό, τυχερό Δία να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 28/12 έως τις 10/5 της νέας χρονιάς και ξανά στο τέλος του έτους, θα απολαύσεις ένα από τα πιο ένδοξα χρόνια της ζωής σου με ρομαντισμό, διασκέδαση, δημιουργική έκφραση και παιδιά. Τίποτα απολύτως δεν θα ξεπεράσει την ευτυχία και την πληρότητα που θα νιώσεις τον Μάρτιο όπου ο Δίας συναντά τον πανίσχυρο Ήλιο. Αυτό θα ξανασυμβεί μετά από 12 χρόνια μέχρι να ξαναβρεθεί στον 5ο οίκο σου, αυτόν της αληθινής αγάπης. Η νέα χρονιά θα βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου στα εργασιακά και λόγω της αφοσίωσης και των προσπαθειών σου καθώς και της σκληρής δουλειάς σου έρχεται η ανταμοιβή. Νέα δεδομένα σου δίνουν τη δυνατότητα να διαπρέψεις και να ξεχωρίσεις για τις πρωτοπόρες ιδέες και τις ηγετικές σου ικανότητες. Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Κλείσε εκκρεμότητες και φρόντισε να αποταμιεύσεις χρήματα. Οι εκλείψεις Μαΐου και Νοεμβρίου θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σου είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ό,τι νιώθεις να έχει φθαρεί ή να μην σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι ίσως είναι καιρός να τελειώσει και να προχωρήσεις μπροστά. Εάν η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον τον εμπιστεύεσαι, δεν αποκλείεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 4ο οίκο σου να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Εάν είσαι μόνη, ο τυχερός Δίας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο ζώδιο των Ιχθύων φροντίζει για σένα και δεν αποκλείεται να βρεις τον άνθρωπο σου. Αυτόν που τηρεί τις προϋποθέσεις σου, σε φροντίζει και αναγνωρίζει το μεγαλείο της καρδιάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2022 είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα και να κάψεις καρδιές. Ο κυβερνήτης σου Δίας που συμβολίζει την επέκταση και τη γνώση φέρνει ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να αρχίσεις ξανά να ονειρεύεσαι. Πέρασε τους πρώτους μήνες του έτους εστιάζοντας στη δουλειά και τις σχέσεις σου. Η επεκτατική δύναμη του Δία και η συμπονετική ενέργεια του Ποσειδώνα θα πλησιάσουν μεταξύ τους για μεγάλο μέρος του 2022 στο θεραπευτικό ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και κάθε επιθυμητή ανάπτυξη στους τομείς της τέχνης και της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας. Ο Άρης εκτελεί τη διαδρομή του που συμβαίνει κάθε δυο χρόνια από τις 30/10 το 2022 έως τις 12/1 του 2023 και δεν θα τροφοδοτήσει απλώς το πάθος και την επιθυμία να επιδιώξεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά θα σου δώσει τη δύναμη και την αντοχή να το καταφέρεις. Τα χρήματα θα είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς ξεκινά η χρονιά αφού οι όψεις σε ενθαρρύνουν να αναθεωρήσεις τις ταμειακές ροές σου. Μπορείς να ζητήσεις μια αύξηση ή να επαναδιαπραγματευθείς το μισθό σου.
Είχες πολλές ερωτικές σχέσεις που δεν πήγαν έτσι όπως τις περίμενες οπότε θεώρησε το 2022 ως τη χρονιά της προσωπικής σου ανανέωσης. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλο σου το είναι σε μια σχέση, γιατί μερικές φορές δίνεις πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται και καταλήγεις να πληγώνεις τον εαυτό σου. Φέτος βρες τις ισορροπίες με τον χρόνο, τους πόρους, την ενέργεια και τις ανεκτίμητες δεξιότητες σου. Είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι ήρθε η στιγμή να εστιάσεις στον εαυτό σου. Οι δυο εκλείψεις Μάιο και Οκτώβρη σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά κι αυτό σαν αποτέλεσμα θα σε κάνει κτητική έως και ζηλιάρα με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε τις υπερβολές και αντιμετώπισε το πρόβλημα στη ρίζα του. Κατά τα άλλα το υπόλοιπο διάστημα μπορείς να θέσεις τους όρους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η χρονιά ξεκινά με έντονους ρυθμούς, σε εμπνέει να θέσεις τολμηρούς στόχους και να δουλέψεις προκειμένου να τους πετύχεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις αρχές του έτους φέρνει αλλαγές γύρω από το εισόδημα σου και την ισορροπία εντός συμβολαίων. Η νέα Σελήνη στις αρχές του Μαρτίου συνδέεται με τον τυχερό Δία φέρνοντας ευκαιρίες και τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς νέες συμφωνίες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις τα μάτια σου παρά τα αφτιά σου σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να καταλήξεις στις σωστές αποφάσεις. Χαλάρωσε λίγο τους κανόνες στα επαγγελματικά και φρόντισε να διατηρήσεις τα υγιή όρια σου. Σκέψου ξανά πόσους από τους στόχους σου έχεις πετύχει και εντόπισε τα σημεία που πρέπει να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να σημειωθεί πρόοδος.
Παρά τη φήμη σου ότι είσαι άκαρδη τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις πως πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου για αυτό προχώρησε, κάνε μια πρόταση γάμου ή ζήτησε από τον αγαπημένο σου να συγκατοικήσετε. Εάν είσαι μόνη, την περίοδο των εκλείψεων, Απρίλη και Νοέμβρη, ίσως είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη και τι αξίες σου και να προχωρήσεις μπροστά. Αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά και ξέρεις πλέον πολύ καλά προς ποια κατεύθυνση πρέπει να προχωρήσεις. Οι κατακτήσεις σου είναι πολλές και ξέρεις να κάνεις τις σωστές επιλογές. Σε γενικές γραμμές μην ξεχνάς αυτήν τη χρονιά να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να μην αισθάνεσαι άσχημα αν κάποιες φορές αισθάνεσαι λίγο εγωίστρια. Ήρθε ο καιρός να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως λέει και η παροιμία, αν έχεις το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον είναι λογικό να χάσεις το παρόν, κι αυτήν τη νέα χρονιά πρέπει να την απολαύσεις και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Μείνε σταθερή στους στόχους και τα οράματα σου και γιόρτασε τις ευτυχίες που με τόσο κόπο κατέκτησες την προηγούμενη χρονιά. Ο πλανήτης της ανάπτυξης θα βρίσκεται το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο οίκο σου συμβάλλοντας στην αύξηση της καθαρής σου αξίας αλλά και των χρημάτων σου. Βιώνεις τις δυο εκλείψεις, τον Μάιο και τον Οκτώβριο, στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις αλλαγές αλλά και τις ευκαιρίες που σου δίνονται στο έπακρο. Επειδή ο Κρόνος, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ευθύνη και τη σκληρή δουλειά κινείται μέσα στο δικό σου ζώδιο, η σκληρή δουλειά που ναι μεν συνεχίζεται, αποδίδει και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου αρχίζουν να διαφαίνονται. Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι οι μήνες που η διακριτικότητα και η διπλωματία θα κάνουν θαύματα στην καριέρα σου καθώς είναι τα στοιχεία για το κλειδί της επιτυχίας. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην αρχή της χρονιάς με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να οφείλονται σε ζητήματα συμβατότητας επομένως προσπάθησε να τα κατανοήσεις και να τα επιλύσεις. Οι εκλείψεις τον Απρίλιο και Νοέμβριο επίσης φέρνουν αναταραχές στο σπίτι και την οικογένεια όμως δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το πάθος αυτήν τη χρονιά όμως μην κάνεις κατάθεση ψυχής χωρίς να έχεις ισχυρά στοιχεία στα χέρια σου. Μια επανασύνδεση τις αρχές της χρονιάς βεβαιώσου πως είναι κάτι που θέλεις με όλη σου την καρδιά. Λαμβάνεις καρμικά μαθήματα όμως θα πρέπει και να τα αναγνωρίζεις και να τα μάθεις καλά. Φέτος μπορεί να μην καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα όμως θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε έξοδα – έσοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα χρονιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα και θα παραμείνεις οικονομικά πολύ καλά για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Η τοποθέτηση του Κρόνου στον 12ο οίκο σου το μήνα Απρίλιο θα δώσει αφορμή για νέες πηγές εισοδήματος. Βέβαια με τις πλανητικές τοποθετήσεις να αλλάζουν συνεχώς μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτόν τον τομέα. Η διέλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις στον εργασιακό χώρο σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δεξιότητες σου. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να λάβεις μια προαγωγή ή ακόμα και μια επιθυμητή αύξηση. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να υποτιμάς τις ικανότητές σου, να πιστέψεις σε αυτές και να τις προβάλλεις. Ο Μάιος είναι ένας καλός μήνας για να επενδύσεις σε ακίνητα, ωστόσο συνιστάται να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες πριν υπογράψεις τις πράξεις. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις μια κόπωση η οποία χρειάζεται τη δέουσα προσοχή ώστε να αποφύγεις την επιδείνωσή της αργότερα.
Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κρατηθείς μακριά από τοξικούς ανθρώπους και κυρίως από αυτούς που σε εκμεταλλεύονται. Είναι καιρός λοιπόν να αντιμετωπίσεις κατάματα τις αλήθειες που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εάν η σχέση με τον αγαπημένο σου νιώθεις πως έχει περάσει τις δοκιμασίες της μη φοβηθείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Αυτήν τη χρονιά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα έχει τα κλειδιά της καρδιάς σου και θα σου δώσει τα δικά του. Με λίγα λόγια τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω αυτή τη χρονιά οπότε υποδέξου της με αισιοδοξία και ανοιχτή την καρδιά σου.

Διαβάστε επίσης