Ζώδια Σήμερα 2/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
H σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη ή την  επιθυμία για μια νέα προσέγγιση στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Έχεις μια ισχυρή ορμή για περισσότερη εξουσία στη ζωή σου. Μπορεί να εμφανιστούν απροσδόκητες επαγγελματικές ευκαιρίες ή αυτό το νέο φεγγάρι να δημιουργήσει την αίσθηση ανανέωσης ή αναζωογόνησης. Η επιθυμία και η ανάγκη σου να αναλογιστείς τις ευθύνες σου εξυπηρετεί εξαιρετικά τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε απαλλάξει απ;o τα αρνητικά στοιχεία της ζωής σου ώστε να επικεντρωθείς στη βελτίωση, την πρόοδο και το όραμα. Είναι μια αισιόδοξη και δυναμική στιγμή που έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τον ρυθμό της ζωής σου αν σε έχει καταπονήσεις ή αν έχεις νιώσει σε αδιέξοδο. Η έκφραση της ατομικότητας και το να τιμάς ξεχωριστούς ανθρώπους είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Νέα ενδιαφέροντα μπορούν να σε οδηγήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Δίδυμοι
Με τη σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να απαλλαγείς από περιοριστικές συμπεριφορές. Αποκτάς μια νέα εικόνα για το ποιες πτυχές του εαυτού σου χρειάζονται μεταμόρφωση. Είσαι αποφασισμένη να τακτοποιήσεις τα οικονομικά από τώρα και στο εξής. Θα μπορούσε να λάβει χώρα ένα γεγονός που σου ανοίγει τα μάτια στην ανάγκη για πιο αποτελεσματικό χειρισμό χρεών ή κοινών πόρων. Η συναισθηματική και ερωτική σου ζωή αποκτά νόημα.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές που δεν σε εξυπηρετούν πλέον ώστε να εξυπηρετήσεις αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό για εσένα. Η επιθυμία και ανάγκη για συνεργασία και συγχώνευση με κάποιον είναι έντονη. Οι σχέσεις μπορούν να αφυπνιστούν και οι ασυνήθιστες παρορμήσεις σου σε ωθούν σε μια νέα αρχή. Μπορεί επίσης να υπάρξει η έναρξη διαπραγματεύσεων, μια συμβουλευτική ή επιχειρηματική συνεργασία ή μια νέα στάση απέναντι στα πράγματα. Η συναισθηματική σου ζωή σε φέρνει σε ρόλο πρωταγωνίστριας. 

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αλλάξεις συνήθειες. Το να εμπιστεύεσαι τον εσωτερικό σου οδηγό ή τη διαίσθηση σου είναι μια καλή ιδέα. Δημιούργησε τα κίνητρα και χειρίσου λεπτομέρειες  που θα βελτιώσουν τις δεξιότητες σου.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να εκφραστείς με δημιουργικότητα, ελευθερία, αγάπη και ευχαρίστηση. Σου υπενθυμίζει επίσης ότι χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και απόλαυση. Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από τα δεσμά που σε εμποδίζουν να εκφραστείς πραγματικά και ειλικρινά. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που όμως σε αυτό θα συμπεριλάβεις και τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, θυμήσου τον παλιό καλό εαυτό σου και ανάκτησε την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη και η πρώτη της νέας χρονιάς μπορεί να προκαλέσει νέες προσεγγίσεις ή αλλαγές, ιδιαίτερα με τις συνθήκες διαβίωσης σου, τη ζωή στο σπίτι ή την οικογένεια και με την ευκαιρία να νιώσεις άνετα και ασφαλής. Αυτό το νέο φεγγάρι διεγείρει μια έντονη επιθυμία να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Αυτό αυτονόητα αφορά και στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη πέφτει στον ηλιακό 3ο οίκο σου φέρνοντας νέα ενέργεια για να μάθεις, να αναπτύξεις ενδιαφέροντα, να κάνεις επαφές και να εξερευνήσεις διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σου αλλά θα κάνουν και χώρο για νέα όνειρα. Την ανάγκη σου για ανεξαρτησία μην την βγάζεις με επιθετικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να κοιτάς πίσω και εστίασε το βλέμμα σου μπροστά.

Τοξότης
Το σημερινό νέο φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει μια νέα προσέγγιση στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για λύσεις και αλλαγές στα θέματα που σε βαραίνουν.  Αισθάνεσαι έμπνευση για το πως θα χρησιμοποιήσεις τους πόρους σου αλλά και στο να βρεις τρόπους να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου νιώθει την ανάγκη να προχωρήσει η σχέση σας ένα βήμα παρακάτω και δεν ξέρει πως να το εκφράσει, για αυτό διευκόλυνε τον. Εάν είσαι μόνη, παρελθόν και παρόν θα πρέπει να ξεκαθαριστούν.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια νέα περίοδο προσωπικών νέων ξεκινημάτων και μια ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Μπορεί να χρησιμεύσει σαν ισχυρό κίνητρο ή προτροπή για  προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις. Η επιθυμία σου για καταμέτρηση, προβολή και ακρόαση εμφανίζεται σε πλήρη ισχύ και μπορείς να εξετάσεις τρόπους ενημέρωσης της παρουσίας ή της εικόνα σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα αρχή.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα, την ανάπαυση, τη χαλάρωση και τη διαφυγή με νέους τρόπους. Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις σε βοηθούν να απομακρυνθείς από αυτοπεριοριζόμενα μυστικά ή καταστάσεις, γεγονός που σε κάνει τελικά να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και ελεύθερη. Η αναδιοργάνωση στο σπίτι ή μια νέα και πιο βελτιωμένη προσέγγιση για τη σύνδεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ισχυρή. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά η χρονιά ξεκινά ευοίωνα και αισιόδοξα.

Ιχθείς
Η ανάγκη ή η επιθυμία να κάνεις μια νέα αρχή στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να προκύψει τώρα με την πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης. Οι επόμενες μέρες είναι δυνατές για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα, να συνδεθείς με τους στόχους ευτυχίας σου και να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους. Είναι μια εμπνευσμένη εποχή για σένα και πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον καθώς οι θαυμαστές σου αυξάνονται και η ήδη υπάρχουσα σχέση σου αποκτά ισχυρά θεμέλια.

Διαβάστε επίσης