Ζώδια Σήμερα 18/12 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Με τη σημερινή Πανσέληνο μπορεί να υπάρξει ο φωτισμός μιας υπόθεσης. Αυτό το φεγγάρι εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών και του άμεσου περιβάλλοντος, διεγείροντας αρκετή ροή και δραστηριότητα κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν θελήματα που πρέπει να εκτελεστούν, προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν, ένα αποκορύφωμα ενός έργου ή σημαντικές ειδήσεις. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης εποχή αλλά επίσης μια περίοδος ανακάλυψης συναισθημάτων που έχουν δημιουργηθεί και στη συνέχεια να τα αγκαλιάσεις.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος στον τομέα των πόρων σου μπορεί να ρίξει φως σε ένα οικονομικό θέμα. Τα ζητήματα που αφορούν προσωπικά τιμαλφή, ταλέντα και πόρους φτάνουν σε σημείο καμπής τώρα. Στο επίκεντρο επίσης είναι μια στενή σχέση ή μια αποκάλυψη που οδηγεί σε νέες και σημαντικές ιδέες τις επόμενες μέρες. Ένας ανεμοστρόβιλος δραστηριοτήτων γύρω από οικονομικά θέματα είναι πιθανός. Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι με θέματα που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Δίδυμοι
Σήμερα έχει Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο και έρχεσαι στο προσκήνιο. Ξυπνούν μέσα σου συναισθήματα που μπορεί ακόμα να μην έχεις ανακαλύψει. Δώσε προσοχή στα συναισθήματά σου αλλά αφιέρωσε χρόνο στη λήψη αποφάσεων και συμπερασμάτων. Η επιπλέον προσοχή που δίνεις στους άλλους αυτές τις μέρες είναι θετική και ωφέλιμη αν όμως το παρακάνεις θα αποτύχεις στο να αναγνωρίσεις πλήρως τις δικές σου ανάγκες. Αυτό ισχύει και για την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου υπενθυμίσει τις ανάγκες για συναισθηματική αναγέννηση, ξεκούραση ή διακοπές. Μπορεί επίσης να φέρει στο φως την καρποφορία ενός εργασιακού ζητήματος ή ενός μυστικού. Αν και είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τη διαίσθησή σου, η Αφροδίτη αύριο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της και ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις τι έρχεται στην επιφάνεια. Αυτή η Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να δημιουργήσει ισχυρές προαισθήσεις ή να φέρει τη γνώση για ένα ιδιωτικό θέμα. Η συναισθηματική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο και οι ανάγκες σου γίνονται πιο έντονες.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να αφυπνίσει τα συναισθήματά σου για κάποιον ή να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για ένα έργο που δεν έχεις ακόμα επιδιώξει. Μπορεί επίσης να νιώσεις έμπνευση για να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να κυνηγήσεις ένα όνειρο με την ενθάρρυνση ενός φίλου. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ανθρώπους κοντά σου ή μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική σου ζωή. Πάρε πληροφορίες αλλά αφιέρωσε χρόνο για να επεξεργαστείς τα πάντα.

Παρθένος
Με τη σημερινή Πανσέληνο οι στόχοι σου έρχονται στο επίκεντρο. Η σταδιοδρομία ή η προσοχή του κοινού μπορεί να έρθει στο δρόμο σου. Επίσης ξυπνάς με συναισθήματα για το τι θέλεις να κάνεις ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Οι ανισορροπίες αποκαλύπτονται ή γίνονται αντιληπτές πιο έντονα την ώρα της Πανσελήνου και είναι στο χέρι σου να προσπαθήσεις να επαναφέρεις την τάξη στη ζωή σου την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσει τις ανάγκες σου για αυξημένη ελευθερία, αυθορμητισμό και φρέσκιες εμπειρίες. Μπορεί να δημοσιεύσεις ή να ολοκληρώσεις ένα σημαντικό έργο αυτήν τη στιγμή ή να σου ξυπνήσει μια έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Το μυαλό σου μπορεί να δουλεύει υπερωρίες ή να αντιμετωπίζεις κάποια έλλειψη έμπνευσης. Εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη με δραστηριότητες ή πληροφορίες είναι ένα μήνυμα για να επιβραδύνεις τα πράγματα.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη για μια στενή σχέση ή ένα οικονομικό θέμα. Σίγουρα μπορεί να ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και προηγούμενες κρυφές επιθυμίες. Στην πραγματικότητα εάν υπήρξαν προβλήματα με τα όρια ή το δανεισμό μπορεί τώρα να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους. Πάρε τον χρόνο σου όταν πρόκειται να πάρεις οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση στην οικεία ζωή σου. Πιθανά να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας που θα σε παρακινήσει να κόψεις μια κακή συνήθεια.

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα. Μπορεί να σηματοδοτεί επίσης ένα σημείο καμπής σε μια βασική σχέση. Αποκαλύψεις που σχετίζονται με σχέσεις και ανάγκες αναδύουν τα αληθινά σου συναισθήματα. Ό,τι έρχεται στο φως τώρα συνδέεται με γενναία νέα ξεκινήματα. Αφιέρωσε χρόνο προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις.

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει φως ή άνοιγμα στις συνήθειες, την υγεία ή την εργασίας σου. Ένα θέμα που απέφευγες μπορεί τώρα να έρθει σε σημείο καμπής. Συνειδητοποιείς την ανάγκη να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις με περισσότερη ακρίβεια ή αποφασιστικότητα. Πιθανά να εντοπίσεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που θα σε βάλει στο δρόμο προς τη βελτίωση. Το σώμα σου απαιτεί περισσότερη ξεκούραση και θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπικό χρόνο.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις ρομαντικά ή δημιουργικά συναισθήματα. Μπορεί να έχει να κάνει με το να ακολουθείς την καρδιά σου αλλά πρώτα να ξέρεις πραγματικά τι υπάρχει στην καρδιά σου. Ευτυχώς αυτή η Πανσέληνος έχει έναν τρόπο να τραβά τα αληθινά, θαμμένα ή ανομολόγητα συναισθήματα. Θυμήσου πως αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για να δώσεις περισσότερη προσοχή στα συναισθηματικά, υποστηρικτικά στοιχεία στη ζωή σου. Ένα προσωπικό θέμα μπορεί να απαιτήσει την προσοχή σου. Η βελτίωση της οικιακής σου ζωής ή των συνθηκών διαβίωσής σου μπορεί να είναι στην προτεραιότητα σου, ακόμα κι αν φαίνεται πως δεν έχεις χρόνο να το κάνεις. Εάν αισθάνεσαι χωρίς άγκυρα ή σχέδιο άσε αυτό το φεγγάρι να σε κατευθύνει και να σε αναπροσανατολίσει με εποικοδομητικούς τρόπους.

Διαβάστε επίσης