The Bachelor: Πέταξε τα δώρα στον Αλέξη Παππά και αποχώρησε

H ώρα για να διαλέξει ο Αλέξης Παππάς την εκλεκτή της καρδιάς του πλησιάζει.Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor» τα γυρισματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο, είχαμε ακόμα μια αποχώρηση.

Τα κορίτσια που ταξίδεψαν στο νησί των ιπποτών ήταν η Αθηνά New York, η Άννα και η Γιώτα και καθεμία τους είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει για τελευταί φορά τον Αλέξη Παππά.

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που δεν πήρε τριαντάφυλλο και έμεινε εκτός τελικού

Ο πολυπόθητος εργένης έδωσε στην κάθε κοπέλα την κάρτα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου του σε μία ανοικτή πρόσκληση για μία ρομαντική βραδιά.

Στο κάλεσμα του. Bachelor δεν ήταν όλες οι κοπέλες πρόθυμες να ακολουθήσουν. Οι κοπέλες ανοίχτηκαν στον Αλέξη, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να πάρει την δύσκολη απόφαση να αποχωριστεί μια κοπέλα.

Η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Γιώτα, η οποία έβγαλε τα κοσμήματα που τής είχε δώσει ο Αλέξης, λέγοντάς του πως έπαιξε κι έχασε.

Στο πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της, έγραψε στο Instagram:

«Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή τελειώνουν…το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την εμπειρία που έζησα στο @thebachelorgr δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ …Δεν κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα πολλές από τις δικές σας καρδιές .. Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα θετικά σχόλια και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα …Και μην ξεχνάτε πάντα να είστε αληθινοί και σε όποιους αρέσετε».

Διαβάστε επίσης